DOROFEEVA та Артем Пивоваров вперше наживо заспівали свій хіт "Думи": чуттєве виконання на сцені "Голосу країни-13" разом з учасницею-бандуристкою

Голос країни
DOROFEEVA та Артем Пивоварова вперше наживо виконали свій хіт Думи: заспівали з учасницею на сцені Голосу країни

Тренери "Голосу країни" вперше разом заспівали свій хіт саме на сцені музичного проєкту.

Поделиться:

Голос України звучить у Європі: цієї неділі в ефірі "1+1 Україна" — другий епізод "сліпих прослуховувань" музичного проєкту “Голос країни”. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУспішна прем'єра нового європейського сезону проєкту "Голос країни"

Вікторія Деркач 1+1

26-річна Вікторія Деркач – з Миргородщини, приїхала з Харкова. Дівчина – бандуристка та музичний блогер. Вікторія мріє популяризувати свій інструмент та допомагати людям музикою. Вікторія вважає, що бандура – це наш культурний код, який буде актуальний завжди, вона створює нові аранжування сучасних пісень на бандурі.

«Бандура - це інструмент, який є своєрідним детектором. Від його звуку завжди тьохкає. Багато військових пишуть мені коментарі, що моя гра заспокоює їх в той момент, коли вони відчувають тривожність. Для мене дуже цінні такі коментарі, це дуже велика честь. Приємно усвідомлювати, що я зробила щось для цих людей.

Кобзарі, а згодом і бандуристи завжди у нелегкі часи для нашої країни завжди підтримували народ, ходити по містах і селах та розповідали історію. Мені дається, що зараз у нас схожий момент. Я намагаюсь підтримувати людей своєю музикою. На «Голосі країни» я хочу всім показати, що бандура - це сучасний інструмент, який потрібно популяризувати».

Вікторія Деркач 1+1

Чуттєве виконання пісні змусило повернутися її виконавців, DOROFEEVA та Артема Пивоварова.

"Це було круто, браво", - прокоментувала виступ Вікторії DOROFEEVA.

"Це було так по-особливому", - додав Артем Пивоваров. 

DOROFEEVA та Артема Пивоварова ексклюзивно на "Голосі країни" вперше заспівали наживо свій хіт "Думи". Так склалось, що виконавці через складні графіки ще не співали разом "Думи" навіть у студії звукозапису. Тож під супровід бандури, разом з Вікторією, Артем та Надя втрьох заспівали "Думи".

"У мене зараз такі приємні відчуття. Ви обрали нашу пісню. Ми змогли заспівати її з Артемом і з вами", - зізналась DOROFEEVA.

Учасниця обрала команду Артема Пивоварова:

"Моя задача - поєднати автентичне і сучасне, і мені здається, з Артемом ми це зможемо зробити".

Вікторія Деркач 1+1

Дивіться виступ Вікторії Деркач:

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новости по теме