Джамала, Потап і Сергій Бабкін розповіли, як заробили свої перші гроші

Голос країни

Зіркові тренери «Голос країни 7» зізналися, чим заробляли на життя в юності.

Поделиться:

Цієї неділі, 12 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу «1+1» побачать четвертий епізод «сліпих прослуховувань» головного вокального проекту країни «Голос країни 7».

Під час зйомок проекту між виступами учасників Потап, Джамала і Сергій Бабкін розповіли про те, як заробили свої перші гроші.

Я мила посуд. У нас було маленьке кафе біля моря на три столики. Тато робив шашлики, а мама готувала плов та манти. У такому ресторані я заробляла собі на навчання в консерваторії, - зізналася Народна артистка.

Своєю чергою, Сергій Бабкін розповів, що в дитинстві вони з друзями мили скло машин, поки вони стояли на світлофорах. Зірковому тренеру тоді було 13 років.

Чим тільки мені не доводилося займатися – шпалери клеїти, на будівництві працювати. Я навіть працював в інтернет-газеті», – як завжди з гумором розповів Потап.

У новому випуску «Голос країни 7» глядачі побачать співаючого священика, слюсаря локомотивного депо, який мріє виступити на головній сцені країни, а також соціального працівника з Білої Церкви і дівчину, яка в свій медовий місяць приїхала на зйомки «сліпих прослуховувань».

Нагадаємо, що нещодавно учасник команди Сергія Бабкіна Кирило Сулига розповів, хто надихнув його взяти участь у шоу.

Новости по теме