Український Фаррел Вільямс розповів, як сумніви рідних мотивують його ставати кращим

Голос країни

Эмиль Вилонджа рассказал о скрытых талантах и об источнике своего вдохновения.

Поделиться:

Сергій Бабкін і SunSay презентували україномовну піснюЗа лаштунками «Голос країни 7» Еміль Вілонджа зізнався, кого вважає найкращим учителем, і чого очікує від участі в проекті.

18-річний полтавчанин наразі вчиться на електрика, чим дуже здивував зіркових тренерів. Захоплення музикою у Еміля з'явилося у 6 років, коли він пішов до музичної школи. Окрім співу, Еміль займається танцями та баскетболом, володіє мистецтвом бітбоксу та кулінарії. 

Чим більше я вчився – тим більше музика затягувала мене, – ділиться Еміль.

7 фактів про Katya Chilly, яких ви не зналиНа шоу харизматичний учасник прагне набратися досвіду та відкрити нові грані свого голосу. Еміль зізнається, що якби до нього повернулися декілька наставників, було б доволі тяжко обирати. Щасливий випадок визначив долю хлопця – так він потрапив до команди Сергія Бабкіна

Найкращим учителем Еміль Вілонджа вважає самого себе, адже ніхто інший не зможе так тонко відчути власний голос.

Лише ти володієш своїм голосом. Інші можуть щось підказати, але ці поради треба реалізовувати по-своєму, – поділився Еміль.

Зіркові тренери відмітили, що 18-річний хлопець зовні схожий на популярного виконавця Фаррелла Вільямса, і йому більше пасувало б виконання сучасної музики, аніж класична композиція Луі Армстронга «Let my people go».

Мені здається, що в сучасній музиці ви яскравіше звучатимете, – прокоментувала Тіна Кароль.

Учасник команди Сергія Бабкіна зізнається, що найбільше його надихає мама.

Іноді вона сумнівалася у моїх досягненнях, але я ніколи не втомлюся доводити їй, що маючи мрію, я її реалізую, – поділився Еміль.

Нагадаємо, Katya Chilly відверто розповіла, чому вирішила залишитися в «Голос країни 7».

Новости по теме