Хто потрапив до команди Потапа після четвертого ефіру

Голос країни

До команди зіркового тренера Потапа приєдналися три неймовірних учасники.

Поделиться:

Потап показав, як підросли його донька та син12 лютого на 1+1 пройшов четвертий день сліпих прослуховувань вокального шоу «Голос країни 7».  Після чергового дня вибору наосліп зірковому тренеру Потапу вдалося поповнити свою команду аж трьома надзвичайними голосами – Ірини Гросу, Владислава, Бєліка та Ілони Благополучної.

Читайте також: Хто потрапив до команди Потапа після третього ефіру.

Молода мама Ірина Гросу потужно заспівала пісню Lorde «Royals» та презентувала власне аранжування популярного хіта. Виступ жінки так сподобався зірковим тренерам, що вони почали справжню боротьбу за талановиту співачку. Своїм наставником Ірина Гросу в результаті обрала Потапа.

Владислав Бєлік настільки талановито виконав пісню Michael Jackson «Give In To Me», що силою свого голосу зумів розвернути крісло Потапа. Зірковий тренер відзначив, що у виступі юнака не все було ідеально, але разом вони зможуть досягти успіху на шоу.

Ілона Благополучна старанно заспівала пісню «Звенит январская вьюга» та завоювала прихильність Потапа. Зірковий тренер оцінив старання вокалістки та запросив її до своєї команди.

Дізнавайтеся, хто пройшов у команду Джамали, Тіни Кароль і Сергія Бабкіна.

Новости по теме