Кастинг «Голосу країни-13» подовжено! Встигніть подати свою заявку

Голос країни
Кастинг Голосу країни-13 подовжено - 1+1

У вас ще є шанс!

Поделиться:

Нещодавно телеканал "1+1 Україна" оголосив масштабний кастинг нового, особливого сезону головного музичного проєкту "Голос країни", завдяки якому український голос звучить по всьому світу. Новий 13-й сезон покликаний об’єднати на одній сцені українців, які наразі можуть знаходитись у різних куточках світу, які не перестають йти до своєї мети крізь усі перешкоди, а також підтримати український народ, що демонструє силу свого духу та талант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відоме ім’я першого тренера нового сезону головного музичного проєкту “Голос країни” на “1+1 Україна”

Продюсери шоу повідомили, що подовжують кастинг, тому у вас є шанс зробити заявку до 15 червня. Щоб долучитися до участі, необхідно заповнити анкету на сайті casting.1plus1.ua. Також можна подавати заявку колективом, тріо або дуетом. Якщо ваша анкета буде відібрана командою, з вами зв'яжуться за залишеними контактними даними.

Більше про те, як потрапити на "Голос країни-13", та яким буде новий сезон вокального шоу - дізнавайтеся на сайті 1+1. Бажаємо успіхів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Квітка випустила дебютний музичний альбом «Дай серцю ВОЛЮ»

голос країни 1+1

Новости по теме