Катя Chilly розповіла, чи планує заспівати дуетом з Тіною Кароль

Голос країни
Катя Chilly розповіла, чи планує заспівати дуетом з Тіною Кароль
1plus1.ua

Зірка «Голос країни 7» прокоментувала, як змінилося її життя після проекту.

Поделиться:

Katya Chilly відверто розповіла, чому вирішила залишитися в «Голос країни 7» Популярна співачка Katya Chilly, якої не було на екранах понад 10 років, прийшла на шоу «Голос країни 7» для того, аби дивувати глядачів своїм виконанням і показати світу те, якою вона є насправді. Вокалістка зізналася, що її пристрасть – давньоукраїнський спів.

Читайте також: Україно-вірменський мікс від Katya Chilly і Нарека Геворгяна підкорює соцмережі (відео).

Після півфіналу «Голос країни 7» глядачі віддали Katya Chilly лише 7% голосів, через що потужній вокалістці довелося покинути шоу. Зірка запевнила, що навіть така кількість для неї є дуже великою.

Навіть якщо був би 1%, я б не перестала робити те, що я роблю. Чесно кажучи, я дуже вдячна за те, що є цілих 7%, - говорить співачка.

Попри те, що Katya Chilly не пройшла до суперфіналу «Голос країни 7», після феєричної участі у шоу вона відчуває нову хвилю популярності.

Я знову прокинулася зіркою після «Голосу». Як кажуть, пристебніть ремені у літаку. Те ж саме у мене, тому що я не зовсім була готова до такої інтенсивності, до такої швидкості, до такої кількості людей. А тут такий шквал, просто цунамі із зовнішнього простору, - сміється Katya Chilly.

Тепер у зірки проекту стало набагато більше концертів, та незважаючи на це гонорари Katya Chilly  не стали більшими.

Я поки що не підвищувала гонорар, тому що я просто хочу виступати і моєю задачею є подарувати людям те, що ми створили за багато років нашої праці, - переконує зірка.

На проекті «Голос країни 7» зірковим наставником Katya Chilly була співачка Тіна Кароль, яка допомагала учасниці якнайкраще доносити глядачам свою музику і творчість. Про те, чи планує заспівати в майбутньому дуетом зі своєю тренеркою, Katya Chilly відгукується неоднозначно.

Творчість – вона вторинна, первинна - любов. Якщо є любов, вона кудись та виллється. Любов є, - коментує співачка.

У співачки Katya Chilly підростає син, йому вже  майже 3,5 роки. Проте Катя продовжує годувати його груддю, що неабияк дивує багатьох прихильників вокалістки. Проте зірка зізнається, що у них в сім’ї - це норма.

Буду годувати його стільки, скільки йому буде потрібно, - наголошує Katya Chilly.

Нагадаємо, не так давно статті про Katya Chilly і Сергій Бабкін очолили рейтинг найпопулярніших в українській Wikipedia.

Новости по теме