Марія Квітка випустила дебютний музичний альбом «Дай серцю ВОЛЮ»

Голос країни
Марія Квітка випустила дебютний музичний альбом Дай серцю волю - 1+1
Фото з презентації: Дмитро Мунтян

Перший після перемоги на «Голосі країни 12».

Поделиться:

Популяризаторка української культури, фольклористка, співачка та художниця з костюмів Марія Квітка представила свій дебютний музичний альбом «Дай серцю ВОЛЮ». До нього увійшло вісім композицій, створених на основі старовинних народних пісень. Альбом виходить в рамках головного музичного суперпризу «Голосу країни 12» від мецената Андрія Мацоли. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відоме ім’я першого тренера нового сезону головного музичного проєкту “Голос країни” на “1+1 Україна”

марія квітка 1+1

Усі пісні альбому мають давнє походження. Марія Квітка записала частину з них під час фольклорних експедицій, а також деякі віднайшла у збірниках народних пісень. Музичне аранжування до всіх композицій Марія створювала з Ярославом Татарченком. Відроджуючи традиції, вона прагне показати не тільки, як може звучати давня музика сьогодні, але і наскільки вона може бути актуальною та сучасною.

«Всі пісні цього альбому об’єднані темою любові, - говорить Марія Квітка, - адже любов є основою всього нашого життя. Саме любов наповнює, створює нові сенси і дарує волю до життя. Пісні я підбирала так, щоб вони розкривали усі можливі грані та прояви любові від кохання і пристрасті до відданості рідній країні та любові до родини».

марія квітка 1+1

Презентацію альбому, яка відбулась 18 травня у просторі GNRTR, відвідали Ірина Костюк, Іван Фролов, ROXOLANA, Андрій Мацола, Ольга Слонь, Артем Климчук, Яна Метьолкіна, Олексій Гладушевський, Марта Липчей. Після виступу Марія провела аукціон для збору коштів на "Люті пташки" - понад 1000 ударних FPV дронів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 зворушливих пісень з "Голосу країни" до Дня матері 2023

Альбом «Дай серцю ВОЛЮ» доступний на усіх музичних платформах.

Новости по теме