5 зворушливих пісень з "Голосу країни" до Дня матері 2023

Голос країни
День матері 2023: зворушливі пісні для мами з "Голосу країни"
Freepik

Привітайте маму зі святом чуттєвою піснею.

Поділитися:

День матері щорічно відзначають у другу неділю травня, яка в 2023 році випадає на 14 травня. В цей день висловлюють вдячність за щоденну турботу, любов та зусилля матерів. В це чудове весняне свято пропонуємо порадувати рідну маму зворушливими піснями, які звучали на сцені "Голосу країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати на День матері 2023 року: найкращі ідеї

1. "О, мамо" — Голос країни-11 — Саша Таб

Чуттєва пісня звучить ніжно та з великою любов'ю. Виступ Олександра проникає в серця слухачів та нагадує нам, наскільки важлива роль матері у нашому житті.

2. "МАМА" — Голос країни-9 — Анна Волобуєва

Вокал учасниці "Голосу країни-9" Анни Волобуєвої щиро передає почуття любові та вдячності мамам. Цей виступ розчулює і надихає, нагадуючи про силу материнської присутності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця "Голосу країни-12" Марія Квітка випустила ніжну композицію "Кохала" (відео)

3. "О Мамо" — Голос країни-12 — Олександр Свіріденко

Своїм потужним голосом Олександр Свіріденко нагадує про важливість материнської любові. Ця пісня є вітанням всім матерям, які дарують нам турботу.

4. "Мама" — Голос країни 12 — Євгенія Тананаєва

Євгенія Тананаєва розкриває свою душу, коли співає цю пісню про маму. Її виконання змушує поринути у світ материнської ніжності та підтримки. Цей виступ вражає своєю простотою та водночас глибиною почуттів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто стане тренерами "Голосу країни-13", як пройти кастинг вокального шоу: команда "Голосу країни" поділилася подробицями нового сезону

5. "Чорнобривці" — Голос Країни-4 — Янош Коломпар

Пісня "Чорнобривці" у виконанні Янош Коломпара розповідає про особливий зв'язок між дитиною і матір'ю. Чудовий спосіб виразити свою любов та вдячність до матері.

Новини по темі