Між учасниками Голосу країни спалахнули почуття

Голос країни

Давид Стеблюк та Настя Мацуцька розповіли, як склалися їхні стосунки.

Поделиться:

Минулої неділі на 1+1 вийшов перший випуск «вокальних батлів» Голосу країни-8, найчуттєвішим епізодом якого став дует Давида Стеблюка та Анастасії Мацуцької з команди Бабкіна. На сцені шоу вони виконали неочікувану версію пісні Не Моя українського гурту KOZAK SYSTEM.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник Голосу країни «освідчився» Тіні Кароль

Дует вразив глядачів та тренерів проекту своєю злагодженістю. Їм вдалося забути про конкуренцію між собою – і вокальний «ринг» на декілька хвилин став острівцем ніжності та любові. 

Любов – це довіра і підтримка. Коли ти заради коханої готовий на все, – вважають Давид і Настя.

«Це був справжній дует», «Надзвичайний дует, вийшло круто», – зауважили зіркові тренери. Так, між учасниками склалися теплі стосунки. Перед виступом Давид зізнався, що навіть був готовий поступитися місцем Насті.

Не дивно, що Сергію Бабкіну було вкрай складно розлучати цих учасників своєї команди. Урешті-решт далі у шоу він пішов із Анастасією Мацуцькою.

1plus1.ua поцікавився у Давида та Насті, чи спалахнуло між ними кохання не лише на сцені, а й за її межами.

«Ми разом співали, співали і ще більше прив'язувалися один до одного – і самі бачите результат (усміхається)», – говорить Анастасія.

Ми полюбили один одного як друзі. Можливо, навіть більше ніж друзі. Я не хотів нікого втрачати. Надіюся, що Настя дійте далеко. Взагалі хочу, щоб уся команда Бабкіна була у фіналі, – зізнався Давид.

Попри поразку на батлах, хлопець не збирається зупинятися та готовий багато працювати над собою.

«Якщо ти пахаєш, тобі все буде. Нічого не вийде, якщо просто сидіти вдома й думати, що хочеш бути великим музикантом. Треба створювати музику! Пам’ятаю, як починав писати музику. Зараз слухаю і мені смішно, але тоді це для мене було круто. З кожним роком рівень росте», – вважає Давид Стеблюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голосу країни Зіанджа: «Я трохи закохана в Потапа»

Новости по теме