Молода матуся Джамала: «Зараз я відчуваю себе хлібним, добрим м’якушем»

Голос країни

Співачка поділилася емоціями після пологів та новими світлинами.

Поделиться:

Після пологів тренер Джамала активно ділиться з прихильниками своїми емоціями молодої матусі та гарними світлинами. Днями у своєму в Instagram співачка зізналася, як змінилася після народження сина.

«Ви мені тільки скажіть, якщо я почну перебільшувати з цим «мімімі». Просто зараз я відчуваю себе таким хлібним, добрим м’якушем», — написала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молоді батьки Джамала і Бекір приховували своє кохання 5 років

 

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

Також у мережі з’явилося інтерв’ю Джамали, яке вона дала виданню Milktalks ще будучи при надії. Зірка розповіла, що набрала 13 кг, однак не засмучується з цього приводу:

«Скажу по секрету, що за час вагітності набрала 13 кг. Судячи з коментарів в соціальних мережах, багатьом здається, що я повинна залишитися в цій вазі. Так що дівчатка, не бійтеся, виявилося, плюс 13 кг — це навіть красиво (усміхається)».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча, Бабкін та Руслана мило привітали Джамалу з народженням сина

До того ж молода матуся не приховує, що мріє мати кількох дітей:

«Так, я дуже хочу велику сім'ю, багато дітей. Це круто! Хоч у мене всього одна рідна сестра, але росли ми у великій родині. Вдома завжди гостювало багато родичів, з них мінімум десять дітей. Усі ділилися один з одним солодощами, чимось смачненьким. Це дуже добре і корисно для виховання, тому що з ранніх років розвиває в дітях дуже важливі риси: щедрість, вміння спілкуватися і ділитися, чути інших».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 образів вагітної Джамали, від яких не можна відвести очей

Зірка також розповіла, як прищеплює синові любов до музики:

«Наш малюк музикою точно не обділений. Музика звучить в будинку постійно, до того ж, я сама пишу пісні, записуюсь у студії. Ми з Бекіром їздили на фестивалі, ходили на концерти в період моєї вагітності. Напевно, наш малюк думає, що всі навколо постійно співають (посміхається). Якщо вірити, що діти запам'ятовують все вже в утробі, то вражень у нього повинно бути достатньо багато.

Нагадаємо, що Джамала стала мамою 27 березня. Хлопчика назвали Емір-Рахман Сеіт-Бекіром огъли Сулеймановим. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли молода матуся Джамала повернеться на екрани

Новости по теме