На «Голос країни-7» прийде Katya Chilly

Голос країни

Уже цієї неділі, 26 лютого, на глядачів 1+1 чекає яскраве шоу на «Голос країни-7».

Поделиться:

Цієї неділі, 26 лютого, глядачі телеканалу «1+1» побачать шостий епізод «сліпих прослуховувань» «Голосу країни-7» з Сергієм Бабкіним, Джамалою, Потапом та Тіною Кароль.

Головним сюрпризом нового епізоду стане поява на сцені «Голосу країни-7» легендарної української співачки Katya Chilly, якої не було на екранах більше 10 років.

Я прийшла на проект  «Голос країни», щоб співати. Мені цікаво, чи впізнають мій голос тренери. Моя пристрасть у давньому українському співі, - розповідає Katya Chilly. - У мене є відчуття, що «Голос країни» - це не конкурс, це можливість показати світу те, ким я є.

Підтримати співачку за лаштунками проекту прийшов її 3-річний син Святозар.

Боротьба між тренерами стає все сильніше, адже місць у командах - все менше, а свого виходу на сцену проекту за лаштунками все ще чекають безліч талановитих вокалістів. Найменша кількість місць залишилася у найбільш вимогливого тренера проекту Джамали.

Всього у двох учасників є шанс потрапити до команди переможниці «Євробачення 2016» і кращої співачки країни за версією музичної премії «YUNA»Тренера «Голосу країни-7» Джамалу визнали найкращою співачкою країни. Джамала не раз зазначала, що бере до своєї команди тільки справжніх вокалістів, так як не сприймає фальші ні в житті, ні в професії.

«Я за освітою не тільки оперна співачка, у моєму дипломі є і спеціальність «викладач». Так що я працюю за фахом. Ще мені завжди було приємно допомагати колегам порадою, розповідати, до чого прийшла, що осягнула... За моїми плечима сім років музичної школи, п'ять років училища, п'ять років консерваторії. Але насправді навчання ніколи не закінчується. Вокалу вчишся все життя, кожен день дізнаєшся щось  цікаве. За складністю і витраченому на освіту часом музиканти схожі на лікарів, я вважаю. До того ж музика здатна зцілювати» - каже тренер.

Хто ж цього разу підкорить серце Джамали, Тіни Кароль, Потапа і Сергія Бабкіна глядачі зможуть побачити вже найближчої неділі.

Чи зможе змусити вимогливих тренерів натиснути червону кнопку співаючий електрик з Полтави та лікар швидкої допомоги з Житомира, і у кого з учасників Тіна Кароль попросить урок вокалу, дивіться 26 лютого о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме