На учасників чекають нові правила на вокальних боях «Голос країни 7»

Голос країни

Тіна Кароль, Сергій Бабкін, Джамала і Потап «викрадатимуть» необмежену кількість чужих підопічних.

Поделиться:

Цієї неділі, 12 березня, о 21:00 у проекті «Голос країни 7» на телеканалі «1+1» розпочнеться новий етап – «вокальні бої».

Команди Сергія Бабкіна, Джамали, Потапа і Тіни Кароль укомплектовані шістнадцятьма талановитими вокалістами, з яких їх наставники сформують дуети для виступу на сцені. Вийти переможцем з «вокального бою» і продовжити участь у проекті зможе лише один учасник.

У цьому році в правилах «вокальних боїв» з'явилося нововведення: кожен тренер може «вкрасти» необмежену кількість вподобаних вокалістів з іншої команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль зробила особливий подарунок онкохворій дівчинці (фото)

«Вкрадений» учасник відправляється в спеціальну «неонову кімнату», де на чотирьох стільцях можуть розміститися врятовані кожним з тренерів вокалісти.

Загострення пристрастей посилюється за рахунок того, що «вкрадений учасник» до останнього не знає, чи залишиться він в проекті, адже тренер у будь-який момент може врятувати іншого вокаліста і віддати йому місце в «неоновій кімнаті».

«Крадіжка» – це шанс для учасника, адже він продовжує свою боротьбу в проекті навіть сидячи в неоновій кімнаті, – каже Тіна Кароль.

Своєю чергою Джамала зізналася, що вона чула, як відбуваються «баттли», тому найбільше боялася саме цього етапу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця «Голос країни 7» довела Джамалу до сліз

Перед кожним тренером буде стояти складний вибір, – каже Джамала.

Чи зможе Народна артистка Алла Кудлай здобути перемогу в «баттлі», яких вокальних сюрпризів чекати від актора найбільш очікуваного серіалу весни «Хороший хлопець» і чи відкриє загадкова дівчина у вуалі своє обличчя, дивіться цієї неділі, 12 березня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме