Kiev Tango Project та Анна Кукса представили танго-версію пісні «Верше, мій верше»

Голос країни

Український віртуоз-оркестр виступив у суперфіналі популярного музичного шоу.

Поделиться:

 

Джамала розповіла, як «хороший хлопець» Дицевич підтримав її маму під час лікуванняУкраїнський віртуоз-оркестр Kiev Tango Project став окрасою номера фіналістки команди Джамали на шоу «Голос країни-7».

Суперфінал «Голосу країни 7», під час якого стало відоме ім'я переможця, був сповнений приємних сюрпризів. Одним з них став номер Анни Кукси - фіналістки від команди Джамали. Зірковий тренер вибрала для учасниці особливу пісню - проникливу композицію «Верше, мій верше», яка колись подарувала Джамалі перемогу на «Новій хвилі».

Як особливого гостя для номера учасниці Анни Кукси запросили віртуоз-оркестр європейського рівня Kiev Tango Project. Знамениту пісню «Верше, мій верше» музиканти зіграли в аранжуванні в дусі танго.

Як відомо, Джамалу і Kiev Tango Project пов'язує давня творча дружба. Зі сцени проекту «Голос країни 7» співачка подякувала музикантам і зазначила, наскільки важливо зараз для українських глядачів бачити нову музику на провідних телеканалах.

Я вдячна «Голосу» за те, що у нас є можливість побачити тут нову музику, експериментувати, побачити Kiev Tango Project, побачити нову версію «Верше, мій верше», - сказала Джамала після виступу Анни Кукси в супроводі Kiev Tango Project.

Нагадаємо, не так давно на сайті 1+1 опублікували 5 виступів Анни Кукси на «Голосі країни», які забезпечили їй місце у фіналі (відео).

Новости по теме