Потап зізнався, як йому вдається знайти підхід до кожного учасника своєї команди

Голос країни

Зірковий тренер «Голос країни 7» розповів, як працює зі своїми підопічними на репетиціях.

Поделиться:

Потап зізнався, що поєднує Аллу Кудлай і Настю КаменськихЗірковий тренер вокального шоу «Голос країни 7» Потап поділився секретами роботи зі своїми підопічними. Про це він відверто розповів на Karabas Live.

Потап впевнений, що кожен із чотирьох наставників програми повинен бути уважним до своїх підопічних, щоб по-справжньому розкрити талант кожного учасника.

В процесі тренерської роботи я вчуся чути і слухати, адже на мені лежить велика відповідальність. Потрібно вміти знайти підхід до кожного учасника: з перших нот вловити його можливості і потаємні сторони, - каже Потап.

Артист також зізнався, що робота з людьми для нього – це завжди відкриття чогось нового. Тому Потап прагне зрозуміти кожного виконавця та його унікальний стиль.

Читайте також: Потап зізнався, де він познайомився з Бабкіним

Я дуже допитливий і уважний наставник, який прагне до мінімалізму і завжди знаходиться в пошуку золотої середини, - каже Потап.

За словами зіркового наставника, перемога – це не найголовніше на вокальному шоу. За словами Потапа, «Голос країни 7» дає унікальну можливість відтворити оригінальні твори світової музики, познайомитися з людьми, яких він навряд чи зустрів у звичайному житті.

Якщо ти згас, шоу потрібне тобі, щоб спалахнути. Завдання тренера – допомогти підопічному знайти свій шлях, донести, наскільки важливо бути чесним із самим собою і не зазнаватися, - підкреслює тренер.

Нагадаємо, не так давно Потап розповів, чого чекати від нових тренерів «Голосу країни 7».

Новости по теме