Продюсер Володимир Завадюк розповів, як обирають тренерів на "Голос країни"

Голос країни
Як обирають тренерів на "Голос країни": Володимир Завадюк розкрив таємниці

Тренери "Голосу країни" теж проходять кастинг!

Поделиться:

Цієї неділі, 17 вересня, о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться показ третього епізоду європейського сезону Голосу країни-13. Сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA. Спеціально для "Сніданку з 1+1" продюсер проєкту Володимир Завадюк розповів, як обирають тренерів для "Голосу країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: хто ваш улюблений тренер "Голосу країни-13"

Тренери "Голосу країни-13" - 1+1 Україна

Перш ніж потрапити у тренерське крісло, суперзірки також проходять кастинги.

"Тренери приходять до нас в офіс, де вони сідають на звичайний офісний стільчик, що крутиться. Перед ними співають учасники з минулих сезонів, і їм потрібно зрозуміти, повернутися вони чи ні. Таким чином, ми розуміємо, як реагує той чи інший персонаж, наскільки він наповнений силами, емоціями та сенсами для того, щоб бути в цьому сезоні", — поділився Володимир Завадюк.

Володимир Завадюк про тренерів "Голосу країни-13"

Фото: instagram/zavaduk

Про своє омріяне "так" тренери дізнаються вже згодом. Цього року це відбувалося у форматі онлайн. За словами продюсера, кожен з тренерів цього року дуже хотів потрапити в "Голос країни".

"Для них це дуже важливо, тому це була велика радість. Юлія Саніна дуже давно хотіла потрапити у "Голос країни". Декілька сезонів, на жаль, це не вдавалося зробити. Але я щасливий, що ми нарешті прийняли рішення покликати її в "Голос країни-13". Я вважаю, що це абсолютно її місце. Надя Дорофєєва — це сезон змін для нас. І насправді це рік змін для Наді, і тому для неї цей сезон теж був дуже важливим і вона дуже раділа. А Артем Пивоваров дуже багато років слідкує за "Голосом країни". Він хотів бути в цьому проєкті, тому принесе сюди дуже круту енергію. Для мене дуже важливо відкривати нових, крутих, сенсових людей в Україні, тому цього сезону з'явився реально крутий персонаж, крута особистість, людина, яка створює всю українську сучасну музику — Іван Клименко. Він написав всі ті пісні артиствів DOROFEEVA, KOLA, MamaRika, Kalush. Власне кажучи, хіт "Стефанія" теж він написав", — розкрив подробиці продюсер.

Вже цієї неділі, 17 вересня, о 21:00 дивіться третій епізод “Голосу країни-13” та долучайтеся до обговорень виступів у соцмережах проєкту: 

Facebook
Instagram

Новости по теме