Сергій Бабкін присвятив зворушливий вірш своїй донечці на «Голос країни 7»

Голос країни

Зіркові тренери були вражені чуттєвістю та відвертістю соліста гурту 5'nizza.

Поделиться:

Сергій Бабкін зізнався, чим кохана полонила його серцеЦієї неділі, 19 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу «1+1» побачать п'ятий епізод «сліпих прослуховувань» головного вокального шоу країни «Голос країни 7».

Випуск почнеться зі зворушливого вірша, який зірковий тренер Сергій Бабкін присвятив своїй шестирічній донечці Веселині.

За словами артистка, він також чітко відображає те, що відбувається на «Голос країни 7».

Мое будущее ходит рядом, у меня под ногами топчется.

Мое будущее, как снаряд, что вот-вот рванет, и все прошлое кончится.

Мое будущее незаметно подрастает с растущей луной,

И, как розы бутон, расцветая, прошлое сносит волной.

Мое будущее не таинственно, оно более чем открыто.

Мое будущее не заимствовано – своими руками сшито.

Мое будущее не далекое, а если точнее сказать, кто еще ближе ко мне так открыто смотрит в глаза.

Мое будущее безжалостно, то есть не прячет в хвосте своем жало.

Я хочу, чтоб мое будущее свое будущее рожало», – процитував Сергій Бабкін.

Браво, Сергію! Спасибі тобі за чесність і відвертість, ти додав тонку інтелектуальну нотку до нашого проекту, – прокоментував Потап.

Нагадаємо, Сергій Бабкін разом із дружиною Сніжаною виховує донечку Веселину та сина Артура. В ексклюзивному інтерв'ю для «КП в Україні» тренер «Голос країни 7» розповів, що діти відчувають його любов, а дочка навіть «в'є маленькі мотузочки» з нього:

Коли вона народилася, мені її одразу поклали на груди. З тих пір зв'язок у нас якийсь чарівний, – каже зірковий тренер.

Сергій також поділився, чим захоплюються його діти. За словами Сергія Бабкіна, вони дуже творчі: Веселина ходила на брейк-данс, балет, але, як і у всіх дітей такого віку, у неї інколи зникає бажання постійно займатися одним і тим самим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романтичний Сергій Бабкін присвятив вірш коханій жінці

То хоче на балет, то на брейк-данс, то на теніс, потім знову на балет. Вона дуже добре співає, у неї чудовий слух, вона одразу вловлює мелодику, у неї шикарна пам'ять, – розповів Сергій Бабкін.

Зіроквий тренер також зізнався, що він хоче записати Веселину на вокал, але донечка поки не хоче. Своєю чергою, син Сергія Бабкіна Артур чотири роки проходив до спеціалізованої музичної школи – грає на фортепіано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап зізнався, де він познайомився з Бабкіним

Йому подобаються ударні, він дуже класно тримає ритм. На дзюдо ходить, до басейну. Проте діти самі обирають, чим їм займатися, ми лише спостерігаємо, – каже артсит.

Також в новому випуску «Голос країни 7» глядачі побачать співачку, яка грає на гавайському інструменті «укулеле», дівчину, яка акомпанує собі на віолончелі, а також бас-гітариста панк-гурту. Окрім того, на сцену вийде близька подруга учасника минулого сезону Аняні Удогво і екс-колега по музичній групі фіналіста «Голос країни 6» Влада Каращука.

Нагадаємо, минулий епізод сьомого сезону головного вокального проекту країни «Голос країни» побив рекорд телеперегляду і став найбільш рейтинговою програмою за два останні сезони за аудиторією 18-54 (Україна) і найбільш рейтинговою програмою за весь час виходу проекту за аудиторією 18-54 (50К+).

Новости по теме