Сергій Бабкін розповів, заради чого прийшов на «Голос країни 7»

Голос країни

Новий зірковий тренер відверто розповів про те, що він робить на «Голос країни 7».

Поделиться:

Хто потрапив до команди Сергія Бабкіна після першого ефіруПопулярний співак Сергій Бабкін, який нещодавно поділився враженнями від першого дня вибору наосліп, розповів сайту Karabas Livе заради чого він прийшов на «Голос країни 7».

Зірковий тренер запевняє, що нікого зі своїх підопічних він не збирається повчати, для нього головне – допомогти розкрити талант виконавця.

 Я нікого з моїх хлопців не збираюся чомусь вчити. У моєму випадку правильніше буде сказати «допомагати», - каже Сергій Бабкін.

Для нового наставника популярного вокального шоу дуже важливо налагодити дружні стосунки з усіма своїми підопічними, аби кожен з них довіряв йому.

Дуже хочеться стати другом для них. Людиною, якій вони можуть довіряти, прислухатися до його думки, йти за ним і відчувати його підтримку, - зізнається співак.

Сергій Бабкін впевнений, що кожен, хто пройшов в його команду, є великою цінністю, але водночас і відповідальністю для нього. 

Одночасно з вантажем відповідальності, я відчуваю неймовірну силу і впевненість, яку вони вселяють в мене. Вони за мене, а я за них. Вибравши мене, кожен з них тим самим чітко дав мені зрозуміти, що він інший, - говорить Сергій Бабкін в інтерв’ю.

Зірковий тренер додав, що буде намагатися зберегти унікальність кожного із своїх підопічних та допомагати вдосконалити те, що є.

 Я буду намагатися зберегти внутрішню індивідуальність кожного і принести те, чого, на мій погляд, не вистачає кожному з них, - зауважує зірковий наставник.

Також Сергій Бабкін дав поради усім учасникам шоу. Він нагадав, що перед ними стоять глобальні завдання:

1. На сцені - не існувати, а жити: відчувати, чути, бачити, доносити, тягнутися.

2. Бути справжнім незважаючи ні на що, залишатися самим собою всупереч усьому.

3. Забувати про все, що було ДО. Існує тільки тут і зараз.

4. Розчинитися в пісні, стати її тілом і душею.

5. Вірити в те, що ти робиш, як віриш своєму зображенню в дзеркалі.

6. Якщо є слово, і від нього багато чого залежить, його має бути чутно.

Комусь із учасників потрібно все, що я перерахував, у когось вже є щось від природи, завдяки життєвій практиці. До кожного має бути індивідуальний підхід, - підкреслює Сергій Бабкін.

Дивіться «Голос країни 7» вже цієї неділі о 21:00 на 1+1.

Новости по теме