Стало відомо, хто потрапив у фінал «Голосу країни 7»

Голос країни

В пасхальний вечір, під час прямого ефіру на телеканалі «1+1» визначилися фіналісти головного вокального проекту країни «Голос країни-7».

Поделиться:

Ними стали Віра Кекелія з команди Сергія Бабкіна, Інгрет Костенко з команди Потапа, Анна Кукса з команди Джамали і Олександр Клименко з команди Тіни Кароль. Саме цих учасників обрали телеглядачі шляхом телефонного і смс-голосування, і тепер їм належить боротися за перемогу в суперфіналі проекту, який відбудеться 23 квітня на телеканалі «1+1». Варто зазначити, що на загальний результат вплинув також голос тренера, 100% якого були розділені між двома півфіналістами.

 

Відкрив ефір тренер проекту «Голос.Діти-3» MONATIK піснею «Упали в любовь и ударились в танцыНова пісня MONATIK зчинила фурор на сцені «Голосу країни»». Артист привітав усіх зі світлим святом Великодня і своїм запальним виступом змусив всіх тренерів танцювати.

Спеціальний сюрприз чекав глядачів проекту від Джамали - на сцені «Голосу країни-7» тренер презентувала авторську романтичну композицію «ЛюбитиДжамала презентувала пісню, присвячену нареченому (відео)», присвячену майбутньому чоловікові. Співачка зізналася, що хотіла вперше виконати пісню на весіллі, але вирішила перенести прем'єру на сцену «Голосу країни». До слова, Бекір Сулейманов разом з мамою Джамали перебували в глядацькій залі, а після закінчення номера наречений вийшов на сцену, подарував співачці букет квітів і ніжно поцілував.

Фіналісткою команди Сергія Бабкіна стала Віра Кекелія, яка виконала пісню Софії Ротару «Запроси мене у сни». Глядачі віддали співачці 50% голосів, а тренер - 55%. Під час неймовірно захоплюючого і красивого номеру учасниця летіла над залою на золотистому півмісяці і буквально крокувала по повітрям. Сергій Бабкін не міг стримати сліз, натхненний виступом дівчини, а всі інші тренери відзначили професійне зростання Віри на проекті.

Від Віри я хочу сказати всім: люди, вірте в себе, - сказала дівчина зі сцени і подякувала своєму тренеру за підтримку. 

З команди Джамали в фінал проекту потрапила Анна Кукса з Житомира. На сцені «Голосу країни-7» дівчина в розкішній червоній сукні виконала пісню Гайтани «Шаленій». Глядачі віддали учасниці 55% голосів, а тренер - 49%. 

За перемогу в фіналі сьомого сезону буде боротися «космічна» Інгрет Костенко з команди Потапа, яка драйвово виконала пісню Квітки Цісик «Кохання». «Я вважаю, що ти, Інгрет - вже готова співачка, тому що ти кожен раз - різна», - прокоментувала виступ учасниці Джамала. 64% глядачів віддали свої голоси за Інгрет, Потап віддав дівчині - 51% свого голосу.

Фіналістом команди Тіни Кароль став священик Олександр Клименко з композицією «Аксион Естін», молитвою Святої Богородиці, виконаною в супроводі хору.

Це справжня молитва, яка звучить в церкві та вітає всіх з Великоднем. Для нас це був експеримент додати в молитву трохи грува. Мені здається, що такими сучасними акцентами ми можемо достукатися до молоді. Такий трек я б собі закачала в плейер, - прокоментувала тренер.

Тіна Кароль віддала Олександру Клименку 45% свого голосу, глядачі - 93%.

Кожен з тренерів разом зі своїми півфіналістами виконав пісню в складі тріо: Сергій Бабкін з учасницями своєї команди заспівав авторську пісню «Забери», Джамала - композицію Крістіни Агілери «Beautiful», Потап - хіт групи «Гриби» «Тает лед», а Тіна Кароль - пісню на слова Тараса Шевченка «Думи, мої думи».

До грандіозного фіналу головного вокального проекту країни «Голос країни-7» залишилося зовсім небагато часу. Вже наступної неділі, 23 квітня, о 21:00 на телеканалі «1+1» в суперфіналі глядачі визначать переможця, який завоює горде звання «голосу країни» і отримає головний приз - пісню, тримісячну ротацію на радіо «Хіт ФМ», кліп і квартиру в Києві.

Дивіться фінал проекту «Голосу країни-7» наступної неділі, 23 квітня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме