Тренери "Голосу країни-13": за кого вболіватимете у новому сезоні?

Голос країни
Опитування: за кого з тренерів "Голосу країни-13" вболіватимете ви?

"Голос країни-13": оберіть улюбленого тренера нового європейського сезону!

Поделиться:

3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону Голосу країни, який знімається у Варшаві за всебічної підтримки польських партнерів. За якого тренера вболіватимете у цьому сезоні?.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про тренера "Голос країни-13" Івана Клименка

Нещодавно стали відомі імена усіх тренерів "Голосу країни-13". Цьогоріч червоні крісла займуть self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні —Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця "Голосу країни-11" — DOROFEEVA. За кого з тренерів вболіватимете ви?

poll_content_874

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий освідчився коханій під час виступу тренерки "Голосу країни-13" DOROFEEVA для бійців

Нагадаємо, подивитися прямий ефір "Голосу країни-13" можна з 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ”, Мegogo та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”). Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ (на території України), а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” епізоди можна буде подивитися по всьому світові.

"Голос країни" у соцмережах:

Facebook
Instagram
YouTube

Новости по теме