Тренери Голосу країни-8 показали залаштунки сліпих прослуховувань (фото)

Голос країни
Тренери Голосу країни показали залаштунки сліпих прослуховувань (фото)
instagram.com/babkin_official

Восьмий сезону Голосу країни наближається!

Поделиться:

Тіна Кароль розсекретила свою вагуЗйомки восьмого сезону співочого шоу Голос країни вже розпочалися. Зіркові тренери зайняли свої місця в оновленій студії і готові обирати в свої команди талановитих вокалістів. У восьмому сезоні зірковими тренерами стали популярна співачка Тіна Кароль, шоумен і продюсер Потап, співачка і переможниця «Євробачення-2016» Джамала, український музикант і актор Сергій Бабкін. Ведучими сезону стала незмінна і улюблена глядачами телепара Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін представив ліричну пісню, яку присвятив дружині

 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

Зйомки сліпих прослуховувань вже закінчилися, і зіркові тренери поспішили поділитися із своїми шанувальниками ексклюзивними фото та відео із залаштунків проекту. 

За час сліпих прослуховувань на головній вокальній сцені країни виступило біля 110 учасників з рідкісними тембрами та неймовірними голосами. На сцену Голосу країни вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Окрім того, на учасників Голосу країни-8 очікують нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами одразу залишити сцену.

Цікаво, що у новому сезоні головну сцену країни не омине рекордна кількість не тільки артистів, від тембрів яких йдуть мурашки по шкірі, та неочікуваних повернень, але й зіркових учасників. Так, у сліпих прослуховуваннях візьме участь відома українська співачка Злата Огнєвич. Чи впізнають зіркові тренери голос артистки, та чи зможе Злата розвернути червоні кріслі, глядачі дізнаються вже наступного року.

Усі глядачі із нетерпінням чекали на появу Тіни Кароль. Співачка вийшла на сцену в яскравому топі «Prada», сукні з латексу від японського бренду «Atsuko Kudo», а також прикрасах від українського дизайнера Guzema Jewelry. 

Потап привітав глядачів із свого тренерського крісла. Зірковий тренер здивував ультрамодним поєднанням класичних костюмних штанів з яскравою спортивною курткою з написом ПТП, назвою його нового сольного проекту. Авторами образу Потапа також стала команда стилю 1+1. 

Зірковий тренер опублікував відеозвернення на своїй сторінці в Інстаграм і повідомив про початок зйомок нового восьмого сезону талант-шоу. 

 

A post shared by Oleksii Potapenko (@realpotap) on

Джамала зайняла своє місце у тренерському кріслі і ретельно обирала учасників у свою співочу команду.

Для сліпих прослуховувань співачка обрала чорний класичний костюм із глибоким декольте від українського дизайнера Лілії Літковської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала представила романтичне відео на свою пісню

Сергій Бабкін готовий запросити у свою команду нових талановитих вокалістів. Співак з’явився у червоному кріслі у романтичному образі бременського музиканта, створеному стилістами телеканалу 1+1, який довершив шкіряними прикрасами і капелюхом українського бренду «COVERNUMBERONE». 

Зірковий тренер на своїй сторійнці в Інстаграм опублікував фото із своїми підопічними Голосу країни-7 та дружиною Сніжаною. 

Прем’єра восьмого сезону Голосу країни відбудеться наступного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль презентувала книгу своїх портретів

Новости по теме