Учасник «Голосу країни 7» з В’єтнаму вразив глядачів та тренерів знанням української мови

Голос країни

Соціальні мережі підірвало відео в'єтнамця Чана Куок Кхана, який виконав пісню Назарія Яремчука «Скрипка грає».

Поделиться:

Після успішної прем'єри проекту«Голос країни-7» успішно стартував на «1+1» та став найрейтинговішою програмою тижня «Голос країни-7», яка відбулася 22 січня на телеканалі «1+1», соціальні мережі підірвало відео в'єтнамця Чана Куок Кхана, який виконав пісню Назарія Яремчука «Скрипка грає». Глядачів та тренерів вразило те, що в’єтнамець Кхан вивчив українську мову всього за 8 місяців.

На запитання Тіни Кароль, як учасник вивчав мову, можливо в нього була дівчина з України, Кхан відповів: 

Ні, як на мене, це повага до України. 

Чан Куок Кхан навчається у Львові на хіміка-інженера. Лекції в університеті викладають українською мовою. Найзаповітніша мрія Кхана - стати знаменитим співаком в Україні.

В Інтернеті користувачі активно підтримують «справжнього українця» і закликають всіх брати з нього приклад.

Олена Мозгова, відомий український продюсер, на своїй сторінці Фейсбук висловила захоплення вчинком Кхана:

Той незручний для багатьох момент, коли Людина вивчила українську за 8 місяців і основним аргументом була повага!!! до країни в якій він живе та навчається.

Олександр Авраменко, доцент Київського університету імені Бориса Грінченка, багаторазовий переможець Національного конкурсу підручників з української мови й літератури для 5-11 кл., автор і ведучий експрес-уроків української в "Сніданку з 1+1" також підтримав Кхана:

Гарний приклад для багатьох українців... для мільйонів українців!.

Нагадаємо, проект «Голос країни 7» успішно стартував 22 січня на телеканалі «1+1» та став кращаю прем’єрою минулого тижня. 

Цього сезону кількість «сліпих прослуховувань» у проекті збільшилася до семи епізодів, а кількість учасників у кожній команді зросла до шістнадцяти. Переможець «Голосу країни 7» отримає можливість записати пісню і зняти кліп, а також власну квартиру в Києві. Тренери сьомого сезону: Джамала, Тіна Кароль, Потап та Сергій Бабкін.

Дивіться «Голосу країни-7» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме