Участник команды Тины Кароль приехал на «Голос страны» ради Святослава Вакарчука

Голос країни

Лауренц Коцага, фанат творчества группы Океан Ельзи, стал участником команды Тины Кароль.

Поделиться:

 

Хто потрапив до команди Тіни Кароль після першого ефіруНа першому етапі сліпих прослуховувань шоу «Голос країни» до команди Тіни Кароль потрапив Лауренціу Коцага із Кишинева. Хлопець здивував тренерів своїм виконанням пісні гурту Океан ельзи «Без бою». Наставники до останнього були впевнені, що співає сам Святослав Вакарчук. Тіна Кароль єдина наважилась повернути крісло, бо їй було цікаво подивитися на виконавця, що так щиро перейнявся творчістю свого кумира.

Я вдячний, що Тіна почула мою душу і зрозуміла, чому я так заспівав. – поділився Лауренціу Коцага.

Лауренціу зізнається, що приїхав на «Голос країни» заради Вакарчук, щоб поспілкуватися з ним, або навіть колись заспівати. 

Святослав – мій кумир вже 3 роки. З тих пір як він заспівав на концерті у Кишиневі, я кардинально змінився. – розповів Лауренціу.

Тіна Кароль про учасника «Голосу країни 7»: «Ми будемо вражати уяву всіх жінок України»Співак дуже багато взяв від фронтмена гурту – манеру співу, спосіб думання в музиці. Це стало очевидно під час виступу Лауренціу: він перейняв хриплу манеру виконання, стиль Вакарчука та навіть фірмовий шарф на мікрофонній стійці.

Океан Ельзи – це душа. Для мене Океан Ельзи навіть більше, ніж Бітлз. – щиро зізнався Лауренціу.

Зіркових тренерів, зокрема Потапа, цікавило, як Тіна Кароль працюватиме з Лауренціу, аби він не став виконавцем однієї ролі. Але співак сам пообіцяв своїй наставниці, що змінюватиметься.

Дивіться другий етап сліпих прослуховувань «Голосу країни» вже цієї неділі о 21-00 на 1+1!

Нагадаємо, Учасник «Голосу країни 7» з В’єтнаму вразив глядачів та тренерів знанням української мови.

 

Новости по теме