Учасники Голосу країни поділились сімейними традиціями на Великдень

Голос країни

Вокалісти розповіли, як проведуть свято Христового Воскресіння.

Поделиться:

Напередодні Великодня учасники восьмого сезону Голосу країни на телеканалі 1+1, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль, поділились як проведуть свято Христового Воскресіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найліричніший учасник Голосу країни-8 розповів, на що зважився заради участі в шоу

Так, дівчина з народним вокалом та підопічна Сергія Бабкіна Олена Луценко розповіла, що випікатиме паску за сімейним рецептом, який передається з покоління в покоління:

«Кожного року ми разом з бабусею і мамою печемо паски у стародавній печі на дровах, у якій вже два покоління нашої сім’ї готує смаколики на Великдень. Випічка виходить дуже запашною, м’якою, навіть відчувається любов, з якою ми її готували. Після цього ми йдемо всією родиною до церкви на службу, святимо пасочки, крашанки та вже зранку снідаємо всі разом», - сказала Олена.

Цікаво, що учасник Ліги Сміху Михайло Сосунов та вокалістка Олена Карась, наставником яких є Тіна Кароль, настільки потоваришували під час проекту, що вирішили провести світле свято удвох:

«У суботу ми разом з Мішею будемо пекти паски за рецептом його білоруської бабусі. Це дуже хвилюючий момент, адже будемо робити це вперше у житті. Також плануємо у неділю піти до церкви та запрошуємо разом з нами усіх охочих», - сказала Олена.

Тим часом, підопічна Потапа та учасниця Голосу.Діти-2 Віолета Литвиненко поділилась, що її родина у це свято поєдную українські традиції з сучасними:

«Ми любимо святкувати Великдень на природі. Але спершу всією родиною йдемо до церкви, святимо кошики, і вже після організовуємо пікнік на свіжому повітрі, б’ємося крашанками, співаємо та весело проводимо час з найближчими людьми», - сказала співачка.  

Тим часом, зірка серіалу Школа Анна Трінчер з команди молодої матусі Джамали зізналась, за що любить Христове Воскресіння:

«Найбільше у Великодні мені подобаються мамині паски. Вона їх робить дуже рідко, не кожного року, але серед всієї випічки я можу впізнати саме мамині», - поділилась артистка.

Зазначимо, що наразі розпочався продаж квитків на прямі ефіру восьмого сезону Голосу країни. У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозним постановками, неймовірним вокалом шістнадцяти фіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України. Квитки можна придбати за посиланням.

Дивіться другий етап «нокаутів» проекту Голос країни-8, в рамках якого молода матуся Джамала і Тіна Кароль визначаться із  учасниками першого прямого ефіру, цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не впізнати: Сергій Бабкін здивував зміною образу (фото)

Новости по теме