Військовий освідчився коханій під час виступу тренерки "Голосу країни-13" DOROFEEVA для бійців

Голос країни
Щемлива пропозиція руки та серця на концерті для військових під час виступу DOROFEEVA

Тренерка музичного проєкту заспівала для військових.

Поделиться:

Вчора було розкрито ім’я четвертого тренера нового особливого сезону “Голосу країни”. У одне з червоних крісел 13-го сезону сяде артистка, інфлюенсерка, яка підтримує та популяризує українську музику, культуру, мову, моду. Вона — обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” — DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше в історії у проєкту “Голос країни” на “1+1 Україна” з’явиться саундтрек

DOROFEEVA заспівала для військових, і під час її виступу один з бійців освідчився своїй коханій. Нещодавно сама DOROFEEVA підтвердила чутки щодо весілля з відомим ресторатором Михайлом Кацуріним та показала фото з весілля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Я ніколи не перестану дякувати кожному бійцю України, бо для мене ви - герої.

Також співачка та тренерка "Голосу країни-13" подякувала бійцям та зізналась, що отримала подяку від бійців: 

"Вчора був особливий концерт. Я завітала до бійців бригади Нацгвардії «Буревій». Відчуття, наче зустрілася з давніми друзями – настільки ці хлопці та дівчата класні. Ми обіймалися, співали і танцювали разом, посміхалися, а після «Щоб не було» Женя зробив пропозицію своїй коханій, бо, як він сказав, це «їхня пісня». 
Вчорашній виступ був дуже позитивним, а от сьогодні передивляюсь це відео - і мені безмежно сумно і важко, бо кожен з цих людей ризикує своїм життям заради нас усіх. Заради України. Я мрію, щоб всі наші хлопці і дівчата повернулися додому здоровими. Я мрію, щоб ця йо..на ру$ня звалила з нашої землі.  P.S Я була там , щоб висловити свою вдячність бійцям, а коли я вже закінчила виступ - від бригади мені вручили «подяку». Не знаю які там музичні премії та перемоги було до цього - але ця «подяка» має набагато сильніший зміст. Дякую.

Нагадаємо, стали відомі імена усіх тренерів “Голосу країни-13”. Тренерами стали self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні - Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” - DOROFEEVA. Ведучі сезону - Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Нещодавно стало відомо, що цього року у “Голосу країни” вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO та тренер-дебютант Іван Клименко.

Новости по теме