Уперше в історії у проєкту “Голос країни” на “1+1 Україна” з’явиться саундтрек

Голос країни
Цьогоріч у Голосі країни вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону

Незабаром стартують зйомки нового тринадцятого сезону головного музичного проєкту “Голос країни”.

Поділитися:

Цієї осені “Голос країни” звучатиме в усій Європі, адже незабаром стартують зйомки нового тринадцятого сезону  головного музичного проєкту. Європейський сезон, що вийде на телеканалі “1+1 Україна”, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як це було: як здобували перемогу переможці вокального проєкту "Голос країни" у фіналі

Сьогодні стало відомо, що цього року у “Голоса країни” вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO та тренер-дебютант Іван Клименко.

“Саундтрек буде присвячений часу, в якому ми живемо. Над треком працює ENKO Music, і ми дуже радіємо тому, що усі тренери активно залучені до створення. Кожен з тренерів дає свої ідеї щодо мелодики, тексту та обкладинки. Цей сезон буде дуже знаковим, тому для нас було важливо створити саундтрек саме зараз. Це було нашою мрією останні декілька років, і ось нарешті ми можемо її втілити. Цей саундтрек зазвучить в ефірі нашого проєкту і буде доступний на всіх цифрових майданчиках. Віримо в те, що пісня отримає свого слухача, залунає на весь світ і стане хітом як в Україні так і за її кордонами”, - каже продюсер проєкту Володимир Завадюк.

Саундпродюсер треку Іван Клименко каже, що йому важливо було створити такий саундтрек, який відобразив би стиль кожного з тренерів сезону.

“Ми з Антоном Чилібі продюсували цю пісню так, щоб окрема її частина могла підкреслити стиль кожного тренера. Тому саундтрек буде створений в стилістиці зірок, які цього сезону сядуть у легендарні червоні крісла. Ми одразу зрозуміли, що для такого проєкту потрібний потужний гімн. На жал,ь у нас не було можливості зібратись всім разом, бо в кожного тренера в цей час були тури або просто дуже щільні графіки, тому ми робили цю пісню онлайн. Це було наче як гра в пінг-понг, де кожен придумує ідею і надсилає в спільний чат, а ми всі разом її розбираємо.  Співавтором вокальної мелодії і гармонії пісні виступила випускниця “Голосу країна”, співачка KOLA”, - каже Іван Клименко.

Яку назву отримав саундтрек та коли саме він буде презентований, стане відомо незабаром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Моя суперсила – працювати і розкривати потенціал молодих артистів”: тренер “Голосу країни” Іван Клименко розповів, кого шукає в свою команду

Нагадаємо, що першими тренерам “Голосу країни-13” стали self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні - Артем Пивоваров та музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко.

Хто ще з українських артистів займе четверте крісло тренера “Голосу країни”, стане відомо вже незабаром. Слідкуйте за новинами телеканалу “1+1 Україна”.

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру по вторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі