Віра Кекелія розповіла, як пережила розрив стосунків напередодні весілля

Голос країни

30-річна підопічна Сергія Бабкіна прийшла на «Голос країни-7», щоб розповісти історію своєї пораненої душі.

Поделиться:

Для дівчини проект - єдиний порятунок від депресії, в якій вона перебувала після розриву стосунків з нареченим і уходу з відомої поп-групи «АРМІЯ». На «сліпих прослуховуваннях» Віра розвернула всі чотири крісла піснею «Спи собі сама», а на «нокаутах» заворожила глядачів незвичайним і експресивним виконанням української народної пісні «Ой, не ходи Грицю», потрапивши до прямих ефірів. Ексклюзивно для tsn.ua учасниця розповіла, що допомогло їй впоратися з особистою драмою і знову знайти віру в себе.

- Віра, поділіться, будь ласка, який Ваш тренер Сергій Бабкін, коли вимикаються камери?

- Я дуже рада, що потрапила саме до команди Сергія. Прямо перед виходом на сцену на «сліпих прослуховуваннях» я дізналася, що в одному з крісел сидить Бабкін. У мене навіть інших варіантів не було - розуміла, що якщо він розвернеться - піду саме до нього.

Внутрішня інтуїція підказала йти до команди Сергія, і я відчула, що ця людина зможе дати повну свободу. Він гармонійний, спокійний, розумний.

Від нього виходить впевненість в своїх силах, і це дуже сильно притягує. Його доброта притягує.

- Як проходять ваші репетиції?

- Сергій дійсно дозволяє всім учасникам його команди бути собою, проявлятися. При цьому він може строго щось сказати, порадити, але це дуже все по справі. Сергій - друг і батько, саме така енергія від нього виходить. Після того, як вимикаються камери, ми продовжуємо обговорювати пісні. Він завжди цікавиться, як ти це бачиш, як ти пісню відчуваєш. В якихось моментах може підказати і направити, але його коментарі - завжди в точку. У всіх учасників з нашої команди з ним якийсь особливий зв'язок.

- А Сергій знайомив Вас зі своєю сім'єю?

- Дивлячись на Сергія і його другу половинку Сніжану, я дуже радію, бо завжди вірила в такі стосунки, коли дві людини дуже трепетно ​​і дбайливо протягом стількох років ставляться до своєї сім'ї. І для мене Сергій завжди був прикладом сім'янина, справжнього чоловіка, який правильно відноситься до головних цінностей. Сергій і Сніжана - дуже позитивні люди, вони заряджають, надихають. Найцінніше, що вони вміють збалансувати сімейне життя з нелегким графіком артистів.

- Ви прийшли на «Голос країни», переживши розставання з коханою людиною напередодні весілля. Складно було зробити цей крок?

- Зараз я розумію, що я просто шукала допомоги. І так виходить, що проект став моїм порятунком, дружньою рукою, яка дуже підтримала в потрібний момент. Я тоді дуже сильно сумнівалася, йти чи не йти, але зараз дуже рада, тому що я нібито схопилася за чиюсь сильну руку і почала іти вперед.

- Ви були солісткою успішної поп-групи зі сформованим іміджем. Не страшно було оголити душу перед усією країною і показати, яка Ви насправді?

- Чесно скажу, у мене вже був такий стан, що мені хотілося кричати. Звичайно, мені друзі говорили: «Віра, ти подумай - ти була в групі. Можуть засудити, можуть сказати різне ... » Але у мене всередині був такий позитивний посил, мені так хотілося відкрити свою душу, тому я не боялася, що мене засудять. Я була впевнена, що глядач зрозуміє.

- А Ви отримували відгуки від своїх колишніх колег по групі «АРМІЯ»?

- Дівчата мене підтримали, коли побачили анонс моєї участі в «сліпих прослуховуваннях», написали щире смс, побажали успіхів у цьому проекті. І я їм вдячна за це.

- А чому Ви пішли з групи?

- Просто, напевно, мені вже хотілося говорити в своїй творчості трохи про інше, ось і все. У нас були дуже дружні стосунки з іншими учасницями групи, у мене було шалене почуття обов'язку і відданості, тому я б сама ніколи не зважилася покинути колектив. Але так збіглося, що мій наречений умовив мене піти з групи, за що я йому вдячна. Ми розірвали наші з ним відносини напередодні весілля, після чого, звичайно, мені знадобився час, щоб це переживання пройшло. І я розуміла, що дійсно в таких ситуаціях тільки час нам допомагає.

- Що для Вас важливіше - кар'єра чи сім'я?

- Звичайно, мені як мрійливій людині, хотілося б, щоб це було в балансі. Я зрозуміла, що я не можу ні без першого, ні без другого. Моя гармонійна особистість завжди буде складатися тільки з цих двох моментів. Я от дивлюся на свого тренера і його дружину і шалено радію, що такі стосунки існують.

- Ваше серце зараз вільне?

- Так.

- Якого чоловіка Ви уявляєте поруч з собою?

- Мені хочеться бачити поруч творчу людину, такого ж легкого на підйом, як я. Мені б хотілося, щоб це були партнерські стосунки, щоб кожен з нас міг покластися один на одного. Це повинна бути надійна людина, добра, відкрита світу, яка може зірватися, зібрати рюкзак і поїхати подорожувати.

- Згадайте, як Ви написали свою першу пісню?

- Пісні я пишу вже давно, але поки нікому їх не показувала. Свою першу пісню я написала в Харкові в період сильних переживань. Мені здавалося, що в моєму житті все дуже погано. Але, прокинувшись одного ранку, я зрозуміла, що потрібно залишити всі переживання, можна ж просто насолоджуватися хорошим днем, сонцем і небом. На той момент мені дуже сильно допомагав друг дитинства Ярік. У своїй фірмі, пральні, він мені виділив кімнатку під студію. (Сміється) Ми там поставив клавіші, знайшли мікрофон, колонки, щоб була можливість записувати пісні. Тоді я влетіла в цю кімнатку, щоб швидше поділитися своїми думками і мелодією. Так і була написана моя перша пісня «Моє сонце всередині горить».

- Розкажіть, як проходить підготовка до прямих ефірів?

- Відкрию секрет: у мене на прямих ефірах будуть танці! Я виконаю дуже легку і радісну композицію. Будемо на сцені веселитися. Сподіваюся, що і глядачі теж з нами повеселяться.

Дивіться перший прямий ефір «Голосу країни-7» і голосуйте за своїх фаворитів у неділю, 9 квітня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме