Виступ Katya Chilly викликав бурхливе обговорення в соцмережах

Голос країни

Виступ Katya Chilly на шоу «Голос країни 7» за лічені години зібрав понад 100 тис. переглядів на YouTube.

Поделиться:

Пісня Тіни Кароль стала саундтреком до нового серіалу «1+1»Цієї неділі, 26 лютого, на сліпі прослуховування вокального шоу «Голос країни 7» прийшла легендарна українська співачка Katya Chilly, якої не було на екранах більше 10 років. Поява вокалістки спричинила справжній фурор у соціальних мережах.

Зіркові тренери зізналися, що вони давно захоплюються музикою Katya Chilly та вважають її новаторкою української музики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схожа на Тіну Кароль дівчина розвернула всі крісла тренерів

Ти відкриття для України. Ти потрібна нам такою, якою ти є. Спасибі тобі! – емоційно сказав Сергій Бабкін.

Користувачі соціальних мережах також високо оцінили виступ Katya Chilly. За словами сотні глядачів пісня «Светлица», що прозвучала у її виконанні, дарує відчуття спокою, любові та невагомості.

Враженнями від виступу Katya Chilly також поділилися популярні українські співаки – лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський і вокалістка гурту «Крихітка» Олександра Кольцова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін зізнався, чому насправді прийшов на «Голос країни 7»

На «сліпих прослуховуваннях» Katya Chilly заспівала пісню «Светлица» та вразила усіх зіркових тренерів. Глядачі стоячи аплодували співачці за неперевершений виступ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спокуслива Тіна Кароль підкорила кубинця виконанням сальси

Моя пристрасть у давньому українському співі. У мене є відчуття, що «Голос країни» – це не конкурс, це можливість показати світу те, ким я є, – сказала Katya Chilly.

Незважаючи на численні коментарі та компліменти від зіркових тренерів для Katya Chilly виявилося дуже складно визначитися до кого в команду піти. Співачка зізналася, що її вибір став неочікуваним навіть для неї – своєю наставницею легендарна вокалістка обрала Тіну Кароль.

Катюшо, з поверненням вас. Дуже чекали цього повернення, – зізналася Тіна Кароль.

Після виступу Katya Chilly зірковий тренер Джамала запропонувала легендарній співачці разом створити музичну імпровізацію на сцені «Голос країни 7». До двох жінок із потужними голосами долучився й Сергій Бабкін. 

Зауважимо, що виступ Katya Chilly за лічені години зібрав понад 100 тис. переглядів на YouTube.

Нагадаємо, що нещодавно авторка музики до фільму «Розщеплені на атоми» взяла участь у виборі наосліп.

Новости по теме