Влад Каращук повернуся на «Голос країни» та заспівав із Джамалою (відео)

Голос країни

Співак зізнався, заради чого повернувся на вокальне шоу.

Поделиться:

Учасник «Голосу країни-7» заспівав «Ой, у вишневому саду» на івриті (відео)Фіналіст 6 сезону «Голос країни» Влад Каращук знову з’явився на сцені проекту. Цього разу він прийшов на шоу, щоб підтримати свою подругу Анну Куксу, яка також прийшла поборотися за звання найкращого голосу країни.

21-річна Анна Кукса надзвичайно ніжно заспівала хіт Віктора Павліка «Ні обіцянок, ні пробачень» та потрапила в команду Джамали. Після успішного виступу дівчина зізналася, що за лаштунками її підтримує фіналіст «Голос країни 6» Влад Каращук.

Новоспечений тренер Анни запросила колишнього учасника на сцену, де зізналася, що вболівала за Влада минулого сезону.

Я спостерігала за минулим сезоном проекту «Голос країни», і я була впевнена на 100%, що ти переможеш. Я дуже рада, що ти прийшов підтримати Аню, - каже Джамала.

Зіркова наставниця не змогла стримати емоцій і запропонувала юним артистам заспівати тріо. Разом вони виконали пісню «Running», з якою Влад Каращук підкорив серця глядачів на одному з ефірів минулого сезону.

Влад Каращук, Джамала і Анна Кукса також зробили невелику імпровізацію і заспівали пісню «Running», яку Влад виконував в прямому ефірі минулого сезону «Голосу країни».

Нагадаємо, що нещодавно Потап розповів, як змусив тата повірити у свій талант.

Новости по теме