Вперше на «Голосі країни» у виборі наосліп взяв участь квартет (відео)

Голос країни

Дівочий квартет «Діапазон» здивував зіркових тренерів унікальним виступом.

Поделиться:

У неділю, 29 січня, на телеканалі «1+1» глядачі побачили, як проходив другий день сліпих прослуховуваньГолос країни 7 сезон 2 випуск онлайн - вибір наосліп 29.01.2017 нового сезону грандіозного вокального проекту «Голос країни 7».

Новий сезон дивує не лише новим складом тренерів, незвичайним виконанням відомих хітів, а й учасниками проекту. Так вперше в історії проекту «Голос країни» на сліпі прослуховування прийшов квартет. Вокалістки із квартету «Діапазон» своїм запальним виконанням пісні Madcon «Beggin» змусили Тіну Кароль та Сергія Бабкіна розвернути свої крісла. Творчий шлях дівчата продовжили із Тіною Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто потрапив до команди Тіни Кароль після другого ефіру. 

На запитання Джамали, що Тіна збирається робити з квартетом, адже працювати з такою кількістю співаків досить складно, Кароль відповіла:

Дівчата на боях будуть рахуватися, як один учасник. Розділяти їх не можна.

Квартет «Діапазон» утворився у м. Переяслав-Хмельницький всього три роки тому. Керівнику гурту запропонували вокальну студію в педагогічному університеті. Тож дівчина зібрала навколо себе таких же активісток, як і вона. Замість двох разів на тиждень співачки репетирували щодня до 12 години ночі. Так і з'явився квартет «Діапазон».

Дивись «Голос країни 7» – другий випуск від 29.01.2017 онлайн.

Новости по теме