“Вперше в історії проєкту ви можете заспівати свої авторські пісні на сліпих прослуховуваннях”: команда “Голосу країни” відповіла на ТОП-запитань від прихильників

Голос країни
Команда Голосу країни відповіла на ТОП-запитань від прихильників - 1+1

Продюсер проєкту привідкрив завісу, хто стане тренерами 13 сезону “Голосу країни”

Поделиться:

Нещодавно телеканал “1+1 Україна” оголосив масштабний кастинг нового, особливого сезону головного музичного проєкту “Голос країни”, завдяки якому український голос звучить по всьому світу. Новий сезон покликаний підтримувати український народ, який уже більше року незламно бореться за життя та свободу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як це було: як здобували перемогу переможці вокального проєкту "Голос країни" у фіналі

Вчора в інстаграмі “Голосу країни” відбувся прямий ефір, в якому творці проєкту розповіли про нововведення сезону та кастинг, що триває  зараз. Спікерами ефіру стали продюсер Big Brave Events Володимир Завадюк, музичний продюсер проєкту Сергій Могилевський, шеф-редаторка “Голосу країни” Оксана Лісненко та кастинг-директорка Катерина Шишкіна.

Голос країни

Команда дала декілька порад тим, хто все ще вагається, чи відправляти анкети на кастинг.

“Просимо всіх претендентів працювати з контентом. Шукайте цікаві кавери, робіть нові аранжування, звертайте увагу на контент випускників “Голосу країни”, адже ми хочемо, щоб 70% пісень на проєкті звучали українською мовою. Не забувайте і про пісні іншими мовами. Це можуть бути і пісні англійською мовою, польською, турецькою та ін. Але ми не приймаємо анкети з піснями російських артистів. В цьому сезоні, вперше в історії проєкту, ви можете заспівати свої авторські пісні, як на кастингу, так і на “Сліпих прослуховуваннях”. Подумайте, про що співає ваша душа”, - каже Володимир Завадюк.

Продюсер також акцентував увагу на тому, що тренерська панель цього сезону дуже зміниться.

“Тренерами 13 сезону “Голосу країни” стануть актуальні герої нашого часу. Ми прочитали усі коментарі і прокастингували усіх топових зірок, про яких нам писали телеглядачі. Можу сказати, що це буде повністю нова тренерська панель, яка не залишить байдужими нікого, адже ці зірки зараз на вустах у всіх українців”, - каже Завадюк.

Голос країни

Відповіли творці проєкту і на питання, коли відбудуться зйомки “Голосу країни”.

“Скоріш за все зйомки проєкту відбуватимуться влітку, тому якнайшвидше чекаємо ваших анкет”, - каже Оксана Лісненко.

А ось музичний продюсер Сергій Могилевський відповів на питання, які саме жанри чекає від потенційних учасників 13-сезону.

“Ми чекаємо на заявки від виконавців різних жанрів, тому що для нас важливо показати різноманіття української культури. Це можуть бути як реп-виконавці, дуети, квартети, так і оперні співаки. Просимо всіх учасників записати не менше трьох відео, щоб ми змогли зрозуміти, який саме жанр підходить найбільше. Якщо ви познайомились з кимось за кордоном і мрієте створити інтернаціональний дует - не зволікайте, адже кастинг “Голосу країни” триватиме до 31 травня”, - каже Сергій.

Катерина Шишкіна наголошує, що прийшов час здійснювати мрії, адже попри складні умови українська нація продовжує лунати на весь світ.

“За часи повномасштабної війни з’явилося дуже багато нових пісень та нових імен. Люди співають навіть у такі часи, коли нам буває страшно і тривожно. Саме тому не потрібно відкладати свої мрії на потім. Важливо жити тут і зараз, прийшов час здійснювати бажане. Український народ показує свою творчість і креативність, а голос нашої нації продовжує лунати на весь світ”, - каже Катерина Шишкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реве та стогне", "Любіть Україну", "Цвіте терен": зворушливі українські народні пісні, які звучали на "Голосі країни-12"

Повне відео прямого ефіру можна подивитися далі:

Нагадаємо, телеканал шукає вокалістів від 16 років, які мріють, аби їх спів почули мільйони. Для того, щоб пройти онлайн-кастинг потрібно заповнити анкету на сайті casting.1plus1.ua у розділі "Голос країни" та завантажити туди відеоролик або посилання на відео свого співу. Найкращі анкети учасників будуть прослухані музичними продюсерами проєкту, а вокалісти отримають можливість виступити на головній музичній сцені країни та показати свій спів всьому світові. Які нововведення будуть у 13 сезоні та хто із зірок сяде у тренерське крісло - прихильники проєкту дізнаються незабаром.

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме