"Реве та стогне", "Любіть Україну", "Цвіте терен": зворушливі українські народні пісні, які звучали на "Голосі країни-12"

Голос країни
10 зворушливих народних пісень, які звучали на "Голосі країни-12"

Пригадуємо народні пісні, які звучали на "Голосі країни-12".

Поділитися:

"Ой, у вишневому саду" — Марія Квітка та Ярослав Гав'янець

На етапі "Вокальних боїв" переможниця "Голосу країни-12" Марія Квітка та український захисник Ярослав Гав'янець вразили виконанням відомої народної пісні "Ой, у вишневому саду". 

"Цвіте терен" — Аліє Хаджабадінова і Катерина Кулина

Під час "Вокальних боїв" кримськотатарська співачка Аліє Хаджабадінова і юристка з Києва Катерина Кулина вразили виконанням народної композиції "Цвіте терен".

"Верше мій, верше" — Аліє Хаджабадінова 

Під час "Нокаутів" кримськотатарська співачка Аліє Хаджабадінова розчулила глядачів українською народною піснею "Верше мій, верше".

"Думи мої" — Анна Кіндзерська

Проникливо й чуттєво — так відреагували на виступ Анни Кіндзерською під час "Нокаутів". Дівчина з Ніжина захопила виконанням народної композиції "Думи мої" на слова Тараса Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Там, де ти»: фіналістка «Голосу країни» Марта Липчей представила емоційний відеокліп

"Соколята" — Сергій Соловйов

У фіналі "Голосу країни-12" електрик зі співочою душею Сергій Соловйов підкорив українців піснею "Соколята" виконавця В'ячеслава Хурсенка. Хлопець із 6 років захоплюється музикою. На проєкті він нарешті зміг продемонструвати свій талант усій країни.

"Пісня про пісню" — Василь Палюх

У суперфіналі Василій Палюх вразив виконанням композиції "Пісня про пісню" Тараса Петриненка.

"Я піду в далекі гори" — Аліє Хаджабадінова

Ще одна відома українська пісня прозвучала на сцені "Голосу країни-12". Аліє Хаджабадінова виконала одну з найулюбленіших композицій українців у фіналі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування! Чи чекаєте ви на 13 сезон "Голосу країни" на телеканалі 1+1 Україна?

Попурі — Марта Липчей

Співачка Марта Липчей виборювала собі шлях в "Нокаутах", демонструючи унікальну закарпатську культуру. Дівчина вразила запальним попуррі із народних карпатських пісень. 

"Реве та стогне" — Марія Квітка

Саме виконання композиції "Реве та стогне" на слова Тараса Шевчена принесло перемогу Марії Квітці в "Голосі країни-12".

"Червона рута" — фіналісти та тренери "Голосу країни-12"

Фіналісти та тренери виконали легендарну пісню "Червона рута" у 12 випуску 12 сезону "Голосу країни".

Нагадаємо, "Голос країни" — це перший музичний проєкт, який повернувся на екрани під час повномасштабного вторгнення. До трансляції сезону, який 24 лютого перервало повномасштабне вторгнення рф на територію України, була прикута увага всієї країни. Командою проєкту, спільно з телеглядачами було зібрано майже 2 600 000 гривень на засоби аеророзвідки для українських захисників, а також майже 300 000 для розмінування Херсонщини.

Новини по темі