Зіркові гості Голосу країни-8 розкрили своїх фаворитів

Голос країни

Враженнями від шоу вони поділилися у рубриці #backstage з ведучим Артемом Гагаріним.

Поделиться:

Минулої неділі відбувся перший прямий ефір восьмого сезону Голосу країни, тренерами якого є Сергій Бабкін, Джамала, та Тіна Кароль. Кожного ефіру глядачі телеканалу 1+1 мають можливість не перериватись на рекламу завдяки традиційній рубриці #backstage у соціальних мережах, ведучим якої є Артем Гагарін.

У рекламних паузах Артем Гагарін виходить у прямий ефір на офіційній сторінці Голосу країни у Facebook. Під час включень глядачі можуть побачити залаштунки найбільш масштабного музичного проекту України та відчути живі емоції його учасників після виступів, почути коментарі тренерів та ексклюзивні інтерв’ю із зірковими гостями вечора MONATIK, Владом Ямою, Катериною Кухар, Дмитром Комаровим, Тонею Матвієнко.

Так, минулої неділі Дмитро Комаров поділився спогадами про зйомки Танців із зірками, які проходили в одному павільйоні із Голосом країни, та зізнався за кого вболіває на проекті:

«Сьогодні я пережив такі неймовірні емоції, коли повернувся до павільйону, у якому не бував з моменту закінчення Танців з зірками. Я пригадав прямі ефіри, переживання та постійні репетиції – це було так круто, – розповів ведучий Світу навиворіт. – Мені дуже сподобався мій тезка Дмитро Самко із команди Сергія Бабкіна, який працює монтувальником сцени у театрі. Він справді «запалив» на сцені. Я визначився зі своїм фаворитом та буду вболівати за нього».

Окрім того, недільного вечора глядачі рубрики #backstage першими дізнались, що фіналістка проекту Танці з зірками Олена Шоптенко очікує на сина.

«Мені сьогодні дуже сподобалась Христина Храмова з команди Джамали. Здається, я в душі теж рокер, тому що виросла, слухаючи важку музику разом зі страшим братом. У нас було двоповерхове ліжко, на якому я засинала під пісні гурту Metallica, а прокидалась – під Scorpions», – додала .

Зазначимо, що до півфіналу Голосу країни-8 пройшли Олена Луценко та Дмитро Самко з команди Сергія Бабкіна, підопічні Джамали Анна Трінчер та Христина Храмова, вокалісти Потапа Микита Трондін та Србуі Саргсян, а також Андрій Рибарчук та Михайло Сосунов, наставником яких є Тіна Кароль.

Наразі продовжується продаж квитків на прямі ефіру восьмого сезону Голосу країни. У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозним постановками, неймовірним вокалом восьми півфіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України. Квитки можна придбати за посиланням

Дивіться півфінал Голосу країни-8, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль, наступної неділі, 22 квітня, о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новости по теме