Під час вагітності в Олени Шоптенко з'явилося несподіване захоплення

Танці з зірками
Під час вагітності в Олени Шоптенко з'явилося несподіване захоплення
1plus1.ua

В інтерв’ю майбутня мама розповіла, як наразі тримає себе у формі та чи сперечалася з чоловіком щодо імені маляти.

Поділитися:

Ми зустріли хореографа Олену Шоптенко за лаштунками шоу . Не так давно цей знімальний павільйон став для неї рідним, адже в ньому вона виступала на паркеті оновлених Танців із зарками. Тоді Олена переконливо вживалася в емоційні ролі, злітала до стелі, вступала у запеклий бій-танець зі своїм партнером Ахтемом Сеітаблаєвим, — і ніхто навіть не здогадувався, що вона була при надії.

Олено, востаннє ми спілкувалися з вами у цих стінах восени – під час оновлених Танців з зірками. Тоді у вас склалися гарні стосунки з партнером по паркету, режисером Ахтемом Сеітаблаєвим. Ви залишилися друзями?

Наскільки мені відомо, Ахтем наразі перебуває в активній роботі – знімає новий фільм. Тож має обмаль часу. Проте інколи ми списуємося. Загалом зберігаємо теплі, дружні стосунки.

Фото: 1plus1.ua

Чи пропонував Ахтем вам знятися в кіно?

Думаю, йому як режисеру хотілося відкрити в мені нові можливості. Я була би тільки ЗА (усміхається). Хотіла би себе пробувати в ролі акторки. Можливо, колись ще поспівпрацюємо.

Ви брали участь у Танцях, уже будучи при надії. І після проекту вели активний спосіб життя. Що ще допомагає вам тримати себе у гарній формі?

Скажу відверто, під час вагітності складніше тримати себе у формі. Є певні особливості, які, певно, всі переживають. Наприклад, перший час дуже хочеться їсти – настільки, що важко себе опанувати. Але річ не в тому, скільки вагітна їсть, а в тому – скільки вона рухається. Тому я вела активний спосіб життя: танцювала і навіть виступала до того часу, поки мені ще підходили за розміром костюми (усміхається).

До того ж потрібно вдосталь бувати на свідому повітрі – просто гуляти. А ще під час вагітності страждає спина, тож я знаходжу час для реабілітаційної практики — пілатесу. Давно ним займаюся, а під час вагітності піластес узагалі став для мене спасінням.

І, звісно, раджу вагітним танцювати, якщо немає ніяких протипоказань від лікарів. Якщо ви добре почуваєтеся, навіщо обмежувати себе в русі.

Фото: @alena_shoptenko

Спостерігаєте якісь зміни в собі?

Думаю, дев’ять місяців даються жінці не дарма. Не просто тому, що дитину потрібно виносити. Відбуваються і певні моральні зміни. Передусім змінюються пріоритети та зона відповідальності. Завдяки вагітності я стала більш розсудливою та спокійнішою.

Попри активність та зайнятість, думаю, вільного часу у вас все ж таки побільшало. Знайшли собі нові захоплення?

Так, у мене з’явився час на вивчення режисури. Я почала знімати й зробила кілька цікавих відеоробіт. Також перечитую багато літератури на тему виховання дітей. Вважаю, що якщо ти проінформований, то й озброєний.

За місяць ви переїдете до нового житла. Вже визначилися, якою буде дитяча?

Спершу переїдемо, а потім зрозуміємо, якою буде кімната нашої майбутньої дитини. Ще нічого не куплено. Але я прихильниця простору та мінімалізму, щоб було чим дихати та куди рухатися. Не хочу нагромаджувати дитячу непотрібними речами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Олена Шоптенко показала свою квартиру

Фото: @alena_shoptenko

Чи збіглися ваші з чоловіком смаки щодо імені майбутньої дитини?

Так, ми швидко визначилися. За п’ять хвилин (усміхається). Але поки тримаємо ім’я в секреті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко натякнула на стать майбутньої дитини

Новини по темі