У "Говорить вся країна" розібралися у справі 29-річної жінки з Борисполя, яку начебто виштовхнув з вікна 51-річний сусід

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт

Сама вистрибнула з вікна чи стала жертвою ґвалтівника: у "Говорить вся країна" дізналися, що насправді сталося з жінкою у Борисполі.

Поделиться:

З понеділка по четвер, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбувається показ нового сезону суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна. Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова смерть на Кіровоградщині: у "Говорить вся країна" виявили, що насправді сталося з 31-річною жінкою

Новий випуск "Говорить вся країна" описує історію 29-річної Галини, яку начебто викинули з вікна. Вона завітала в гості до свого сусіда, 51-річного Руслана, а повернулася звідти з численними травмами та забоями. Мати постраждалої Любов хвилюється за життя своєї доньки. Вона впевнена: чоловік хоче вбити Галину.

"Коли ми говорили з ним по телефону, він сказав таку фразу: "Вашій доньці осталося мало жити, вона скоро помре", — розповідає Любов.

Мама постраждалої стала першою гостею проєкту. За її словами, донька одразу після падіння з 5 поверху була при тямі та назвала ім'я Руслана як кривдника. Любов так описує той доленосний день: Галина вже поверталася додому, однак потім 3 години не відповідала на дзвінки. Згодом знайома Любові зателефонували та повідомила, що у сусідньому під'їзді з вікна випала молода дівчина. Через падіння Галина отримала 4 переломи тазу та плеча, 10 поламаних ребер, забій грудної клітини та струс мозку. У процесі реабілітації жінка буде прикута до ліжка щонайменше 2 місяці. 

Любов каже, що Руслан та Галина познайомилися за 2,5 місяці до того в магазині. Вони підтримували дружні стосунки та часто чаювали у Руслана вдома. На думку матері, так донька шукала батьківської уваги, адже власного тата втратила у дуже юному віці. Під час одного з таких візитів у дівчини відняло ноги, що вона навіть не могла вийти з квартири сусіда — Любов переконана, що тоді чоловік щось підсипав молодшій жінці. Після падіння Галина розказала мамі, що Руслан погрожував їй ножем та намагався зґвалтувати. Коли вона зуміла вирватися на балкон, чоловік просто скинув її з вікна.

Свою версію цих подій у студії озвучив і Руслан. Він запевняє: надлишковий контроль матері довів доньку до такого вчинку. Сам чоловік вдівець та має доньку Софію. Він ставився до Галини як до потенційної романтичної партнерки. За його словами, того вечора вона сама запропонувала йому випити. В якийсь момент він пішов на кухню, аби щось принести поїсти та через це взяв ножа до рук. Жінка сприйняла це як погрозу, почала нападати на чоловіка, а потім сама вистрибнула з вікна. Руслан зазначає, що мав дуже хороші стосунки з Галиною: вона навіть кілька разів залишалася у нього з ночівлею.

На "Говорить вся країна" завітав наречений Галини Роман. Вони вже 7 років у стосунках, а за тиждень до її падіння вирішили одружитися. Він не знав про стосунки нареченої з сусідом та підтверджує, що той навідувався до жінки, коли та була у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любляча мати чи аб'юзивна маніпуляторка: у "Говорить вся країна" дізналися, чому підліток не виходить на контакт з власною мамою

Про той день вирішила розповісти й сама Галина. Вона підтверджує версію матері та додає: Руслан сам запросив жінку, потім почав пити та натякати на інтим. Дівчина стверджує: сприймала чоловіка виключно як друга.

"Треба відповідальніше ставитися до свого життя і до вибору свого оточення... Результати поліграфолога і висновки психолога ми ладні передати слідству, аби дійсно допомогти у розслідуванні того що, на превеликий жаль, сталося", — підсумовує ведучий проєкту Олексій Суханов.

Що ж показав поліграф, та до якого висновку дійшла експертка "Говорить вся країна", психологиня Оксана Зайцева? Хто дійсно винний у трагедії, яка сталася з 29-річною жінкою у Борисполі?

Дізнайтеся, чому насправді Галина випала з вікна, у новому епізоді "Говорить вся країна", що виходить з понеділка по п'ятницю, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новости по теме