Акторка серіалу «Хазяйка» Катерина Варченко показала ексклюзивні фото зі знімального майданчика

Хазяйка
Катерина Варченко, акторка серіалу «Хазяйка»,  показала ексклюзивні фото зі знімального майданчика

Катерина Варченко поділилася веселими світлинами зі зйомок улюбленого серіалу.

Поделиться:

Відома українська акторка Катерина Варченко в своїх соціальних мережах поділилася раніше неопублікованими фото зі знімального майданчика серіалу «Хазяйка», який минулої весни пройшов на телеканалі «1+1» з великим успіхом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу «Хазяйка» Катерина Варченко вперше показала сина

У профілі аторка розмістила кілька ексклюзивних фотографій, на яких позує у весільній сукні і демонструє процес створення образу своєї героїні Наташі Суворової.

 

Крім того, на одному зі знімків актриса відображена з її партнером і улюбленцем жінок українським актором Сергієм Радченко, який зіграв у серіалі роль її коханого Олександра.

Нагадаємо, «Хазяйка» - це адаптація латиноамериканського формату «La Patrona» виробництва «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1». Дія драми відбувається в маленькому шахтарському містечку Аніканово. В основі сюжету протистояння двох жінок - молодої матері-одиначки Наташі Суворової, яка під тиском обставин змушена працювати на єдиному діючому підприємстві в місті, вугледобувної шахті «Алмазна», і «господинею міста» і шахти Аліни Хмельовської, яка маніакально одержима владою і тримає в страху шахтарське містечко. Але в житті Аниканово багато чого змінюється, коли на чолі шахти стає син «хазяйки», столичний підприємець Олександр.

Дивіться повтор серіал «Хазяйка» з понеділка по четвер о 20.15 на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі факти про Хазяйку: Олена Стефанська знялась у кліпах тренерів Голос країни

Новости по теме