До вас їде Інспектор. Міста: Фото з презентації нового сезону

У Києві презентували новий сезон резонансного шоу.

Поделиться:

Учора в бізнес-терміналі аеропорту Київ відбулася презентація проекту Інспектор. Міста на 1+1, під час якої ведучий другого сезону Володимир Остапчук заявив дату старту. Прем'єра одного з найбільш обговорюваних проектів на українському ТБ відбудеться у вівторок, 23 січня, о 22.00.

Головний продюсер розважальних програм каналу Ольга Слісаренко розповіла, що разом з новим ведучим у проекта змінився характер:

«Люди більше відкриваються, коли до них йде інспектор з гумором. Вони бачать, що ведучий і команда життєрадісні, тому менше ховаються і швидше йдуть на контакт. Крім того, для нас було важливим, щоб ведучий розділяв європейські цінності. Володимир Остапчук сортує сміття, платить податки і за парковку, він є прикладом свідомого українця».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук про Інспектор. Міста: «Хочемо показати, наскільки українці – талановита і сильна нація»

Ведучий проінспектує шість міст України за 48 годин кожен: Миколаїв, Ужгород, Ірпінь, Тернопіль, Чернігів і Долину в Івано-Франківській області. Його перевірці передувала тривала робота таємних агентів і команди. До другого сезону проекту увійдуть інспекції міст з нерозкритим потенціалом.

«Обираючи міста для інспекцій, ми намагалися максимально охопити всю географію України і весело і цікаво розповісти історію міст. Наші таємні агенти і команда перевірили багато міст і дізналися стільки цікавих історій, що ми вже можемо створити власну альтернативну карту України. До сезону потрапили інспекції міст, у яких є всі шанси стати знаковими місцями», - додала Ольга Слісаренко.

Ведучий Володимир Остапчук розповів, що особливістю нового сезону стане додатковий критерій оцінки міст. Крім медицини, освіти, безпеки, еліти і харчування, ведучий перевірить сферу послуг, в якій значну роль зіграє дружелюбність жителів і комфортність міст для туристів.

«Крім того, тепер ми даємо людям другий шанс. Приїжджаємо з перевіркою через місяць і, якщо недоліки в роботі були виправлені, вручаємо іншу табличку. Для наших героїв табличка - це авторитетність, визнання, але і для нас велика відповідальність. Також ми даємо завдання мерам», - сказав Володимир.

Відповідаючи на численні запитання журналістів, Володимир Остапчук зізнався, як змінилося його життя після того, як він став інспектором:

«Тепер в будь-якому супремаркеті я 15 хвилин ходжу навколо молочного відділу. Іноді закриваю очі на якісь речі, тому що я не на роботі. Подумки борюся з собою: «Я зараз піду і скажу їй, що вона не в рукавичках. - Ні, просто йди за хлібом». Крім того, я став трохи жорсткішим у випадках, коли потрібно довести свою точку зору».

Креативний продюсер студії Пілот Наталя Сукач поділилася особливостями виробничого процесу проекту:

«Під час зйомок було багато непередбачуваних випадків. Ніхто не міг і подумати, що перевірка загальноосвітньої школи закінчиться викликом поліції, а інспекція м'ясокомбінату - переслідуванням і погонею. Наш проект можна назвати детективною історією. Ми часто бралися за гучні випадки в містах, де мала місце несправедливість, яку вже ніхто, крім нашої програми, не міг виправити. Люди зверталися до нас, як до останньої інстанції, яка може «докопатися» до правди. І часто результат таких розслідувань був дуже несподіваним».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук розповів, яка інспекція у новому сезоні вразила його найбільше

Крім того, як зізнався ведучий Володимир Остапчук, в проекті було безліч зворушливих історій, коли навіть він не міг стримати сліз. Одну з них - інспекцію ужгородського інтернату для глухонімих дітей - телеглядачі побачать вже в першому випуску проекту «Інспектор. Міста» 23 січня о 22.00 на «1+1».