Ольга Фреймут зустрінеться з мером, який живе лише на заробітну плату

Ведуча 1+1 вперше зустрілася з очільником міста, якому нічого приховувати.

Поделиться:

Голова поліції Полтави VS охоронець Фреймут: Хто провалив інспекціюУ новому випуску «Новий інспектор Фреймут. Міста» ведуча 1+1 проінспектує Херсон. Молоді мами запросили Ольгу Фреймут до місцевого пологового будинку. Жінки також поскаржилися зірці 1+1, що в місті не вистачає дитячих майданчиків, а дозвілля підлітків не організоване.

За даними генпрокуратури, Херсон посідає перше місце в Україні за обсягами виробництва, зберігання і транспортування наркотичних речовин. Ольга Фреймут, яка нещодавно влаштувала екзамен головному полісмену Полтави, разом з адвокатом спробує виявити наркоторговців у Херсоні та дізнатися, чи справді легко роздобути заборонені речовини у місті.

У новому випуску «Новий інспектор Фреймут. Міста» ведуча перевірить рівень знань вчителів у найкращій школі Херсону та вперше в історії проекту зустрінеться з мером, який живе на одну заробітну плату. 

Чим завершиться небезпечний експеримент Ольги Фреймут у Херсоні, телеглядачі побачать вже сьогодні о 22.00 на 1+1.

Нагадаємо, що після інспекції Ольги Фреймут у Полтаві міська влада відремонтувала аварійну стіну в старому житловому будинку. Під час візиту до пологового будинку ведуча 1+1 розплакалася під час інспекції.