Ольгу Фреймут побили під час інспекції в Хмельницькому (відео)

За словами ведучої, ця інспекція була на межі життя і смерті.

Поделиться:

Під час зйомок проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» у Хмельницькому ведучу 1+1 вдарив директор м’ясокомбінату «Проскурів М’ясо», на який жителі міста неодноразово скаржилися через кров, що витікає на їхні земельні ділянки, неприємний запах і велику кількість щурів.

За словами Ольги Фреймут, ця інспекція була найжорстокіша і найкривавіша за всі сезони. Адже один із чоловіків, які працювали на м’ясокомбінаті, налетів на знімальну групу, почав видирати камери та кричати на ведучу.

Він відчинив якісь двері (це був чорний вхід) і сильним ударом у спину виштовхав мене надвір. Потім на наших охоронців напали інші чоловіки, почалася бійка, – каже Ольга Фреймут.

Від сильного удару у телеведучої залишився великий синець на спині. Мати двох дітей Ольга Фреймут зазначає, що грубі дії та жорстока поведінка директора «Проскурівм’ясо» лише підтверджує правдивість нарікань місцевих жителів.

Такого жаху морального і фізичного ми з командою за всі сезони ще не переживали. Це була інспекція на межі життя і смерті, – сказала Ольга Фреймут.

Незважаючи на біль, Ольга Фреймут продовжила інспекцію і була шокована антисанітарією та нелюдськими умовами праці. Не витримавши того, в яких умовах утримують тварин, ведуча розплакалася.

Коли ми з командою зайшли всередину, то в якийсь момент закляклися. Свиней не просто вбивають, а катують, – каже Ольга Фреймут.

Зауважимо, що свинину та яловичину «Проскурів М’ясо» постачають в школи та дитячі садочки міста. Команда «Новий інспектор Фреймут. Міста» відправила продукцію м’ясокомбінату на перевірку.

Експертиза показала, що в м'ясі виявлені бактерії групи кишкової палички, а кількість небезпечних інфекцій перевищує норму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати якісне м'ясо без антибіотиків і барвників

За стандартами, перед забоєм свині мають утримуватися в чистих приміщеннях та поливатися теплим душем для заспокоєння. Збудження тварин, стресові ситуації істотно впливають на якість м’яса.

Забруднена шкіра тварин – основне джерело зараження м’яса мікробами, – йдеться в стандарті.

За антисанітарію, жорстоке ставлення до тварин м’ясокомбінату «Проскурів М’ясо» отримав чорну табличку «Ганьба міста».

Нагадаємо, що нещодавно чернівецька медсестра ледве не зірвала інспекцію Фреймут.