Ахтем Сеітаблаєв розповів про своє перше кохання

Український актор та режисер поділився подробицями особистого життя.

Поделиться:

Напередодні прем’єри фільму Кіборги, яка відбудеться 9 травня о 20:15 на телеканалі 1+1, режисер, актор, учасник Танців з зірками Ахтем Сеітаблаєв розповів цікаві факти зі свого життя і зізнався, про що мріяв у дитинстві, та яким було його перше кохання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеїтаблаєв потрапив в жіночі руки заради Андре Тана

Ахтем розповів, що в дитинстві його мрії щодо майбутньої професії постійно змінювалися. Спершу хлопчик хотів стати хірургом, потім - розвідником, космонавтом, але зрештою став артистом. 

Щодо мого хобі, воно дуже банальне - лежати на дивані, читати книжку. А якщо поруч є діти - це взагалі чудово!

Ахтем Сеітаблаєв також зізнався, що не вміє готувати, але із посмішкою додав, що яєшня у нього добре виходить. Актор також поділився, що має погані звички - паління та лінь. 

Те, що я стриманий, - це така у мене фізія. Насправді я дуже емоційна людина. 

Фото: Нова колекція A TAN MAN

Нині режисер мріє якомога швидше приїхати на свою батьківщину - Крим. Вона йому часто сниться. Під час інтерв’ю Ахтем пригадав свою першу історію кохання.

Я навчався у третьому класі. Мені дуже подобалась моя сусідка по парті. У четвертому класі ми навіть поцілувались в носик, - із посмішкою згадує актор.

Крім того, Ахтем Сеітаблаєв зізнався, що йому для щастя не потрібно багато. Головне, аби поруч була кохана дружина та діти: 

«Я хочу завжди могти як чоловік і батько зробити так, щоб вони почувалися щасливими. Мені також дуже потрібна моя професія, тому що без неї не буде повноти щастя».  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан створив новий імідж для Ахтема Сеітаблаєва