Інтелект-батл зіркового подружжя: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян позмагалися, хто з них кмітливіший

КЛУБ 1%
Дивитися
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян насмішили Мережу своїми відповідями на загадки у батлі на кмітливість - відео

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян спробували розгадати загадки на кмітливість та здивували однаковими відповідями

Поделиться:

Зіркове подружжя Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян позмагалися, хто з них кмітливіший – вони взяли участь у батлі інтелектів від Клуб 1% - нового українського проєкту за британським форматом THE 1% CLUB, який став світовим феноменом.

Матвієнко та Мірзоян позмагались у кмітливості та спробували розгадати дві загадки від нового проєкту телеканалу 1+1 Україна.

Так, зіркове подружжя спочатку спробувало відповісти, який прилад зображений на картинці, проте так і не змогли правильно розгадати загадку.

Потім Матвієнко та Мірзоян розгадували таку загадку: «У тигра одна, у лисиці – дві, а у бегемота – жодної». Цікаво, що, як і на перше питання, подружжя відповіло однаково - але цього разу вони змогли дати правильну відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спробуйте розгадати і ви: Неля Шовкопляс та Раміна Есхакзай влаштували інтелект-батл та перевірили себе на кмітливість

 

Клуб 1% - новий український проєкт за британським форматом THE 1% CLUB, який став світовим феноменом. Мета проєкту - розкрити надможливості людського мозку. Це нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не стільки знаннями в певних областях, скільки розвитком когнітивних функцій, таких як пам'ять, увага, кмітливість, швидкість і здатність нестандартно подивитися на світ навколо.

Прем'єра нового проєкту Клуб 1% відбудеться незабаром на 1+1 Україна, а тим часом триває кастинг на участь у ньому.

Ми шукаємо найкмітливіших українців, які хочуть позмагатися з іншими учасниками та стати найрозумнішим. Усі герої будуть знаходитись в однакових умовах: вік, стать, професія, знання, які учасники отримали у школі чи університеті, не стануть перевагою. Важливо, щоб героям було більше 18 років на момент подання заявки.

Заповнити заявку на участь у проєкті Клуб 1% можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий зірковий батл від проєкту Клуб 1%: Єгор Гордєєв та Євген Клопотенко позмагалися на кмітливість

Новости по теме