Проект Моя країна здобув нагороду «Телетріумф» за інновації

Проект Моя країна здобув нагороду «Телетріумф» за інновації

Телеакадеміки оцінили інновації у виробництві проекту Моя країна. Прекрасна і незалежна.

Поделиться:

Проект 1+1 та Першої приватної броварні Моя країна. Прекрасна і незалежна отримав нагороду престижної телевізійної премії «Телетріумф». Так, проект, що надихає любити Україну, переміг у номінації Інновації у виробництві відеоконтенту – 360, VR, AR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кайтсерфінг на Київському морі: 1+1 представив неймовірний ролик

Творці Моєї країни запропонували глядачам подивитися навколо, адже для того, щоб побачити щось дивовижне і неймовірне, іноді досить просто обернутися. Вони звернулися до digital-тренду – зйомки 360°. Це дозволило інтернет-аудиторії самостійно обирати ракурс для перегляду локації.

«Технологія 360 ° – це технологія майбутнього, яке вже настало, – говорить один з ідеологів проекту, арт-директор телеканалу 1+1 Олексій Рєпік. – Можливість для користувача розглядати локацію зі зручного і цікавого йому ракурсу створює ілюзію присутності. Можна навіть сказати, що ми дозволяємо глядачеві подорожувати з нами по всіх локаціях, не відходячи від монітора. Окрім того – така «жива» фотографія захоплює і надихає».

Переглянути всі відео у форматі та надихнутися красою України можна за посиланням.

Нагадаємо, що минулого року на День Незалежності в межах святкової програми 1+1 показав фільм Моя країна. Прекрасна і незалежна з мальовничими кадрами українських ландшафтів, який на онлайн-платформі був опублікований у форматі 360⁰. Робота стала підсумком двох сезонів безпрецедентного проекту і охопила найбільш видовищні краєвиди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракета, хаскі і неприроборкана природа: У мережі з'явися натхненний ролик про Україну