Ракета, хаскі і неприроборкана природа: У мережі з'явися натхненний ролик про Україну

Ця історія мотивує відправитись у мандрівку вже зараз!

Поделиться:

У минулих сезонах проекту 1+1 та «Першої приватної броварні» Моя країна глядачі дізналися більше про мальовничі куточки України, її архітектуру, чарівні пейзажі та визначні місця. Цьогоріч творці проекту вирішили розповісти не тільки про особливості нашої країни, а й надихаючі історії людей, які у ній проживають. 

Героєм другого відеоролику Моєї країни став веб-розробник Денис Сакун. Окрім роботи хлопець займається цікавим хобі. Одного дня Денис вирішив завести домашнього улюбленця і купив собаку породи хаскі. Однак його маленькому другу було сумно і некомфортно жити в будинку, адже це їздовий собака. Денис поставив собі мету - ростити песика правильно і вирішив вигулювати його в упряжці разом з іншими собаками. Згодом Денис придбав ще одного собаку і продовжує займатися улюбленим хобі. 

Зйомки відео з Денисом та хаскі відбувалися в Карпатах, на горі Ракета. Це популярне місце серед туристів. Таким чином, творці ролику хотіли мотивувати українців більше подорожувати, пізнавати нові місця та насолоджуватися прекрасними краєвидами нашої країни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кайтсерфінг на Київському морі: 1+1 представив неймовірний ролик