Юрій Ткач в образі лохнеського чудовиська закохається в чупакабру

«Ліга Сміху»: Юрій Ткач в образі лохнеського чудовиська закохається в чупакабру | Розважальне шоу | 1+1

Учасники «Ліги Сміху» поринуть у світ містичних створінь.

Поделиться:

У п'ятницю, 18 жовтня, о 20:25 телеканал 1+1 покаже першу чвертьфіналу чемпіонату з гумору «Ліга Сміху».

До цього етапу «Ліги Сміху» дійшли 6 команд. У першій грі зіграють тандеми: «Моя провінція», тренером якої є Юрій Ткач, підопічні Гаріка Бірчі команда «30+», а також «Дніпро» і тренер-джокер, яким в цьому ефірі став співак і ведучий Володимир Дантес. Раніше на фестивалі хлопців відібрала Олена Кравець, яка була непостійним тренером. Тепер на кожному етапі гри у команди новий наставник.

У суддівських кріслах крім тренерів традиційно залишаються Оля Полякова, Сергій Сивохо і Станіслав Боклан.

Команди зіграють три конкурси. Загальною темою першого етапу стане містика. У кожного тандема буде персональний надприродний об'єкт. Так, команді «30+» дісталася снігова людина. Хлопці уявили, що було б, якби у снігової людини була сім'я.

Команда «Моя провінція» розіграла ситуацію і уявила, що в українському селі зловили лохнеське чудовисько, яке зіграв Юрій Ткач. За сценарієм істота з'явиться в одній клітці з чупакаброю і між ними зав'яжуться романтичні стосунки.

А команді «Дніпро» дістався персонаж «Летючий голландець», роль якого виконав Ігор Ласточкін.

На другому етапі команди позмагаються в театральному конкурсі, де кожному тандему допоможе запрошена зірка попередніх сезонів «Ліги Сміху». Третій етап — конкурс пісні. Так, «Моя провінція» зробить кавер на хіт Maruv і покаже топових українських зірок, які трохи набрали зайвої ваги.

Нагадаємо, ведучий «Ліги Сміху» Євген Кошовий в ефірі «Сніданку з 1+1» заявив, що не хоче повертатися в тренерське крісло.

«У ролі ведучого набагато спокійніше. Справа навіть не в тому, скільки потрібно працювати. Справа в нервовому стані, в якому ти перебуваєш кожну гру, коли твоя команда на сцені», – прокоментував шоумен.

Суддя проекту Юрій Ткач підтвердив, що відповідальність тренера дуже висока. За його словами, тиск піднімається, тому швидка допомога чергує на локації кожен день. 

За правилами, в кінці гру покине одна команда, а переможці потраплять до півфіналу.

Хто отримає найбільшу кількість балів, а хто покине цей етап, дивіться в ефірі телеканалу 1+1 18 жовтня, о 20:25. Не пропусти анонс: 

Більше новин: 

1. Оля Полякова перевтілиться в арабську принцесу Жасмін

2. Тіна Кароль обирала учасників «Голосу країни» за новими правилами

3. Копія! Олена Кравець повторила образ Олени Зеленської

4. «Квартал 95» уперше показав пародію на Володимира Зеленського

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.