«Квартал 95» уперше показав пародію на Володимира Зеленського

Новий Вечірній Квартал
«Квартал 95» уперше показав пародію на Володимира Зеленського | 1+1

Зйомки нових випусків проекту «Вечірній Квартал» відбулися в Одесі.

Поділитися:

Днями в Одесі, в літньому театрі «Морвокзал», відбулися довгоочікувані зйомки нових випусків проекту «Вечірній Квартал». Це перший запис популярної програми після інавгурації Володимира Зеленського. Тож глядачі чекали, чи будуть жартувати учасники колективу над своїм колишнім керівником, а нині – президентом України. Тепер інтрига розкрита: будуть! І не лише про Володимира, а й про його оточення.

Відкривав шоу традиційний політичний номер, цього разу – на тему новосілля в новому офісі президента. За сюжетом, в кабінет до Зеленського один за одним заходили Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Віталій Кличко, вручали подарунки й намагалися домовитися про співпрацю. Як і припускали глядачі, роль Володимира у «Кварталі» тепер виконуватиме Юрій Великий, учасник дуету «Брати Шумахери».

До слова, вперше в нових випусках хлопці «пройдуться» по керівнику офісу президента Андрію Богдану. В одному номері «квартальники» порівняють його з «суфлером», а в іншому – представлять від його імені романтичне зізнання президенту.

Політичним темам цього разу було присвячено багато номерів. Актори підняли найактуальніші новини останніх місяців. Так, на сцені була продемонстрована жартівлива демо-версія проекту з діджіталізаціі країни «Україна в смартфоні».

Зеленського хлопці «підкололи» за любов до шаурми, всюдисущу охорону, з'їзд партії в Трускавці і «наїзди» на чиновників по всій країні.

Оскільки зйомки проходили в Одесі, кілька номерів було присвячено місцевим жителям і особливостям їхнього спілкування. Наприклад, в одеській родині останнє слово завжди за чоловіком. І це слово – «Звичайно, кохана». Свій традиційний монолог представник авторського цеху Валерій Жидков також почав із відвертих думок про Одесу.

Також уперше в «Вечірньому Кварталі» показали пародію на першу леді Олену Зеленську. За сценарієм, вона разом із чоловіком прийшла на зйомки шоу і коментувала, що відбувається на сцені прямо із глядацького залу.

У зйомках нових випусків взяли участь і зіркові гості: гурт Mozgi, «Время и стекло», а також співак Віталій Козловський.

Більше про Юрія Великого та його пародії на президента дізнайся з відео:

Новини по темі