Психологічний тест по картинці: який вид спорту вам найбільше підходить

Люди задля життя
Психологічний тест по картинці: який вид спорту вам підходить

Тест, який допоможе підібрати варіант фізичної культури саме для вас.

Поделиться:

Спільний проєкт каналу “1+1 Україна” та Schonen має на меті зробити усе, щоб українська нація була здоровою. Сьогодні ми пропонуємо пройти психологічний тест по картинці, який допоможе підібрати варіант фізичної культури саме під ваші потреби і таким чином подбати про ментальне здоров’я.

Хочете стати частиною проєкту "Люди задля життя" від телеканалу “1+1 Україна” та компанії Schonen? Тоді розкажіть свою історію про лікарів-новаторів, героїв нашого часу, які творять сучасну українську медицину і про яких має знати вся Україна. Заповніть анкету за посиланням

1. Футбол — це не лише гра на полі, а й вияв емоцій та співпраці. Якщо ви обрали картинку футболу, ви вмієте добре взаємодіяти з іншими та досягати спільних цілей. Ви відчуваєте себе в команді як риба у воді, віддаючи свою енергію іншим, та знаходячи в цьому задоволення.

2. Біг — він символізує внутрішню силу та незалежність. Якщо вас зачепила картинка бігу, це може означати, що ви цінуєте відчуття свободи та обожнюєте себе випробовувати. Ви готові рухатися вперед самотужки, прагнучи досягти більшого.

3. Бойові мистецтва — вони вимагають дисципліни, самовдосконалення та готовності до виклику. Якщо ви віддали перевагу цій картинці, ви маєте внутрішню силу та готовість подолати будь-які перешкоди. Бойові мистецтва можуть допомогти вам знайти баланс між фізичними та духовними аспектами вашого життя, розвиваючи у вас самодисципліну та впевненість.

4. Плавання — це образ гармонії та спокою. Ви вибрали цю картинку, якщо вам властива потреба зосередитися та розслабитися. Вам важливо зберегти баланс між фізичним і психічним станом, тому плавання стане для вас ідеальним способом досягти цієї гармонії.

Профлекс

Нагадаємо, телеканал “1+1 Україна” у партнерстві з компанією Schonen розповідатимуть про справжніх героїв нашого часу, які працюють за кадром, надаючи медичну допомогу та дбаючи про здоров'я українців. Стежте за новинами за посиланням.

Новости по теме