Як склалося життя Джансу Дере після Величного століття та Сили

Після яскравого успіху в кіно турецька красуня на певний час зникла.

Поделиться:

Джансу Дере вважається однією з найкрасивіших і найстильніших жінок Туреччини. Спершу її яскрава зірка засяяла у модельному бізнесі: Джансу з’являлася на показах у Парижі та Мілані, була обличчям всесвітньо відомих брендів L`Oreal, AVON. Успіх у кінокар'єрі їй принесла головна роль у серіалі Сила. Згодом акторку запросили у популярний турецький серіал Величне століття, де їй довелося поборотися за серце Султана. Невдовзі глядачі 1+1 побачать Джансу в не менш цікавій стрічці – Мама, де вона зіграла проникливу драматичну роль.

Цікаво, що після зйомок у Величному столітті Джансу зникла на певний час. З’ясувалося, що акторка просто вирішила натиснути на паузу й відпочити.

«Ця перерва була запланованою заздалегідь. Я не дуже люблю бути в центрі уваги, коли немає роботи. Не дуже люблю розмовляти про себе і про своє особисте життя. Мені значно простіше розповісти про свою роботу», - пояснила своє «зникнення» Джансу.

Відпочинок акторка присвятила подорожам, читанню, заняттям співом, малюванням та спорту.

Читання, спілкування з новими людьми і подорожі дають можливість подорослішати. Кожна людина повинна постійно розвиватися і вчитися чомусь новому, – вважає Джансу.

«Мені вдалося зробити багато справ, на які у мене просто не було часу раніше, адже я дуже багато працювала. Одним словом – я жила. Коли працюєш над якимось проектом, ти повинна повністю віддатися справі і відмовляти собі багато в чому. Одного разу я зрозуміла, що за роботою проходять кращі роки мого життя, і багато планів залишається нереалізованими. Мені просто захотілося щось змінити і пожити в своє задоволення», – розповіла акторка.

І ось після тривалого відпочинку Джансу зважилася на зйомки в серіалі Мама. Нова турецька мелодрама торкає за живе, адже знайомить із зворушливою історією дівчинки Мелек та її вчительки Зейнеп, яку й зіграла Джансу Дере. ​Щодня Мелек піддається жорстокому поводженню з боку своєї матері та її коханця. Тим часом у Зейнеп прокидається материнський інстинкт, вона сприймає свою ученицю як доньку та вирішує викрасти її, щоб стати для неї турботливою мамою.

Нагадаємо, що у реальному житті акторка поки не перебуває у шлюбі та не має дітей. «Я не з тих, хто просто хоче народити собі дитину. Передусім хочу мати міцну і щасливу сім'ю, а вже після думати про дитину», – поділилася Джансу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий турецький серіал із зірками Величного століття

Фото: @cansudere