Стала відома дата прем’єри нового турецького серіалу із зіркою Сили

Не пропусітіть прем’єру нового турецького серіалу.

Поделиться:

Наступного понеділка, 26 лютого, о 17.10 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нової багатосерійної турецької мелодрами Мама, головну роль у якій зіграла акторка Величного століття Джансу Дере, а також маленька зірка Туреччини, 8-річна Берен Гекйилдиз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 турецьких серіалів, що підкорили серця українських глядачок

У мелодрамі зірка Величного століття виконала роль молодої вчительки Зейнеп, яка викрадає свою ученицю Мелек, щоб подарувати їй справжню материнську любов. З нагоди прем’єри юна акторка Берен Гекйилдиз розповіла, як знайшла спільну мову зі своєю серіальною мамою Джансу:

«Найважчі сцени були на початку, потім гра давалась легко. За час знімань Джансу стала мені справжньою сестрою, вона часто підказувала, як краще налаштуватись на роботу. А моя мама слідкувала за тим, щоб я не пропускала школу. Мій улюблений предмет - турецька мова. Він дуже легкий і ніколи не набридає. А ще я дуже люблю малювати», - сказала дівчинка в інтерв’ю одному з турецьких видань.

Цікаво, що Берен у майбутньому планує пов’язати своє життя зі спортом: 

Я мрію стати гімнасткою. А ще моя мама каже, що я гарно плаваю та пірнаю, - поділилась маленька акторка.

Нагадаємо, що за сюжетом головна героїня Зейнеп (Джансу Дере) мріє стати фотографом, але тимчасово вирішує працювати вчителем у школі, де знайомиться зі своєю ученицею Мелек (Берен Гекйилдиз). ​Щодня маленька дівчинка піддається жорстокому поводженню з боку своєї родини - матері та її коханця. Спостерігаючи за Мелек, яка часто приходить до школи у синцях,  у закритої Зейнеп прокидається материнський інстинкт, адже молода вчителька росла у прийомній родині: у 5-річному віці її покинула рідна мати. Зейнеп починає сприймати Мелек як свою доньку та вирішує викрасти дівчинку, щоб стати для неї справжньою люблячою мамою.

Головні ролі у серіалі виконали популярні турецькі актори Джансу Дере, Вахіде Перчін, яка виконала роль Хюррем Султан у зрілому віці у «Величному столітті», Берен Гекйилдиз та Джан Нергис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як склалося життя Джансу Дере після Величного століття та Сили