«Міняю жінку»: як українка перевиховає тата-ледаря

Міняю жінку
09:30
Будние
Як українка перевиховає тата-ледаря — Міняю жінку
Freepik

Чи змінить українська жінка вічного студента з Ангори?

Поделиться:

З понеділка по п'ятницю о 9:30 на "1+1 Україна" — улюблене реаліті-шоу "Міняю жінку". Цього разу на телеглядачів чекав обмін між родинами з Вінниці та Хмельницького. Обидві мами мають власний бізнес і знають, як правильно керувати. Та чи однаково вони керують власними родинами?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де та коли дивитися реаліті-шоу "Міняю жінку"

Вінничанка Флора управляє бізнесом оптики і має лідерські якості, на відмінну від свого чоловіка — вічного студента Клера, що приїхав з Анголи. Обранець не працює, тому Флора ніжно називає його "домашніми меблями". Подружжя має трьох дітей і вже трохи втомилося від малечі. Можливо, мама Флора відпочине у новій сім’ї з десятирічним Демидом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як одеситка врятує родину від розлучення

Хмельничани Світлана та Олександр знайомі з дитинства. Пара зустрічалася ще в шкільні роки. Дружина має власне кафе на ринку, де їй допомагає чоловік. Та Олександр хотів би вдома бачити люблячу ніжну дружину, а не бізнесвумен. Світлана ж у свою чергу сподівається на нового, доброго чоловіка, який задарював би її компліментами. Для цього вона вирушає в нову сім’ю. Та чи отримає Світлана бажаного від тата, який любить щовечора порозважатися зі своїми земляками?

Чи зможе мама-лідерка виправити тата-студента Клера, дивіться 8 випуск 12 сезону «Міняю жінку» онлайн на сайті 1+1.

Новости по теме