"Міняю жінку": чому на обмін поїхав чоловік замість дружини

Міняю жінку
Міняю жінку: унікальний обмін чоловіка та дружини
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін, під час якого тиждень разом проведуть дві мами та два тати.

Поделиться:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 4 випуску 3 сезону відбувся непередбачуваний обмін родин з Антрациту та Чернівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": до чого приведе насильницький конфлікт у новій родині

У шахтарському містечку Антрацит, що на Луганщині, живе молода сім'я Володимира, Алли та їх доньки Насті. Раніше чоловік був шахтарем, проте через травму був змушений змінити професію. Алла працює офіціанткою. Їхні стосунки дуже стрімко розвивалися і вже через пів року від знайомства пара одружилася. Подружжя запевняє, що в їхній родині панує любов та повага. У "Міняю жінку" беруть участь, щоб отримати новий унікальний досвід.

Театральна сім'я Андрія, Марічки та діток Соломії і Софії живе у Чернівцях. Подружжя познайомилося у театрі, де обоє працюють і досі: чоловік режисером, а дружина акторкою. Побутові умови родини неідеальні — вони мешкають у акторському гуртожитку та мріють про власне житло. Пара вирішила, що на обмін поїде Андрій, адже йому важливо побачити життя з іншого ракурсу.

Унікальний обмін на "Міняю жінку" — тиждень разом проведуть окремо два тати і дві мами! Чи буде так легше родинам знайти спільну мову?

Новости по теме