Переможниця Модель XL прикрасила обкладинку світового глянцю

Уперше українська модель plus size з'явилася на обкладинці Cosmopolitan.

Поделиться:

Як обіцялося у революційному проекті на 1+1 Модель XL, його переможниця постала на обкладинці відомого глянцю Cosmopolitan. До того ж у січневому номері видання можна буде побачити стильну фотосесію з

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL розповіла, як переконала чоловіка відпустити її на шоу

«Епоха будь-яких стандартів давно минула. Головне, що тепер має значення - це харизма, бажання і характер, а ще справа, яку ти робиш, а не параметри твого тіла. Проект Модель XL повністю відображає ці тренди. Ми із задоволенням покажемо і розповімо на сторінках нашого журналу про переможницю. На обкладинці українського Cosmopolitan вже були пишнотілі красуні - і Ешлі Грехем, і Ребел Вілсон. Але це закордонні зірки, а українська модель плюс-сайз вперше стала героїнею номеру.

Для Cosmopolitan важливо не тільки обличчя на обкладинці, а й щоб за ним стояла сильна особистість з історією. Хоча Маша на перший погляд здається скромною і боязкою, в душі вона дуже відкрита, позитивна і впевнена в собі дівчина. Вона приклад для багатьох українок, як потрібно йти до своєї мети, не боятися громадської думки і любити себе такою, якою ти є», – зазначила головний редактор Cosmopolitan Олександра Буринська.

Також нагадаємо, що Марія Павлюк стане обличчям нової колекції дизайнера Андре Тана для дівчат з формами «A.Tan+».

«Коли Маша пройшла до тридцятки, ніхто з нас і повірити не зміг би, що вона переможе. Проте дуже швидко із сором’язливої, закомплексованої дівчини, яка не вірила у себе, вона перетворилася на справжню зірку. Це ще раз доводить – якщо дуже хочеш чогось, то обов’язково зможеш цього досягти. Потрібно лише докласти зусиль та працювати над собою. Маша – є підтвердженням цього», – розповів Андре Тан.